Navigators Missions

Navigators Missions


Het verlangen om Christus te kennen en bekend te maken beperkt zich niet alleen tot onze grenzen. Verschillende van onze medewerkers werken in Europa of daarbuiten. Zij ondersteunen daar bestaande projecten, of zetten nieuwe projecten op. De een is daar voor langdurige zending, de ander voor een kortdurend project.


Ga met Navigators Missions mee naar Zweden! 
 
Ga jij in april 2022 mee op een visietrip naar Zweden om Zweedse Navigators te bemoedigen, hun werk te leren kennen en na te‚Äč denken over de vraag of JIJ wellicht geroepen bent om in Gods koninkrijk in Zweden iets te gaan bijdragen? 

Ben je een medewerker, student of young professional met ervaring binnen Navigators? Ben je bereid om te overwegen of je een periode van 1-2 jaar in Zweden zou willen meewerken in een bestaand team (eventueel in combinatie met studie, stage of werk)? Dan ben je welkom om mee te gaan op deze reis!
Klik hier of op de flyer voor meer info! >>Grote opdracht

Jezus had er zijn leven voor over om ons nieuw leven te geven en vrij te maken. Voordat Hij naar de Vader ging zei Hij: 'Ga de wereld in en maak alle volken tot mijn discipelen' (Matt 28:18). Wij willen met veel andere christenen meewerken om het goede nieuws over Jezus door tegeven. Dit fantastische nieuws mag niemand missen!
 

Jij en missie

Heb jij een verlangen in je hart om God in het buitenland te gaan dienen? En merk je een groeiende roeping om dit te gaan doen? Kies er dan voor om tijdens of na je studie een (korte) tijd naar het buitenland te gaan, naar een stad waar Navigators actief is. Of overweeg om voor langere tijd te gaan en voltijd, of naast je baan, voor Navigators actief te zijn. 

Laat weten dat je interesse hebt in Missions, dan zullen wij contact met je opnemen:

[{"level":"1"}]
{"label":"Interesse formulier"}
[]

Interesse formulier

[{"source_type":"","show_group_335":"","show_group_334":"","mandatory":"","show_group_333":""}]
{"label":"Aanvragen:","error_mandatory":"Selecteer ten minste een waarde."}
{"333":"Ik wil meer informatie ontvangen over de mogelijkheid om naar het buitenland te gaan","334":"Ik heb interesse om kortdurend naar het buitenland te gaan","335":"Ik heb interesse om langdurend naar het buitenland te gaan"}
[{"infix":"true","mandatory":"1","prefix":"","source_type":""}]
{"label":"Naam","firstname":"Voornaam","lastname":"Achternaam","infix":"Tussenv.","sir":"Dhr.","madam":"Mevr.","error_mandatory":"Uw volledige naam is verplicht."}
[]
[{"unique":"","validation":"email","source_type":"","has_placeholder":"","mandatory":"true","default_value":""}]
{"error_validation":"Dit is geen geldig e-mailadres.","error_unique":"Deze waarde is al bezet.","error_mandatory":"Dit veld is verplicht.","label":"Emailadres"}
[]
[{"mandatory":"","unique":"","validation":"phone","default_value":"","has_placeholder":"","source_type":""}]
{"error_mandatory":"Dit veld is verplicht.","error_unique":"Deze waarde is al bezet.","error_validation":"Dit is geen geldig telefoonnummer.","label":"Telefoonnummer"}
[]
[{"source_type":"","has_placeholder":"","default_value":"","mandatory":""}]
{"label":"Toelichting","error_mandatory":"Dit veld is verplicht."}
[]
[[]]
{"label":"Formulier verzenden"}
[]


Mogelijkheden in Europa en de wereld

Navigators is actief in meer dan 100 landen in de wereld, in de meeste landen zijn er mogelijkheden om mee te bouwen aan het Navigatorwerk. Ook binnen Europa kun je in veel landen meehelpen, zie het kaartje hieronder voor mogelijkheden. Ga jij voor een periode in één van deze steden studeren? Of wil je een tussenjaar doen tijdens of na je studie? Neem dan contact met ons op.
 
Meer informatie en advies nodig of meedoen?

Heb jij hart voor missie? Wil jij met Navigators in het buitenland bouwen aan het Koninkrijk van God? Dan gaan wij graag vrijblijvend het gesprek met je aan om te kijken wat past bij jou en jouw mogelijkheden. Vul het bovenstaande formulier in of neem contact op Jaap en Lauri Korving, leiders van Navigators Missions Nederland: missions@navigators.nl.
 
 
‘Wij helpen jou graag in je zoektocht naar een passende plek in Gods Koninkrijk
en bij jouw verlangen om Hem in een ander land te dienen.’