Bijbelleesrooster


Lees de Bijbel in twee jaar


De Bijbel doorlezen van begin tot eind is voor velen van ons een uitdaging. Dit bijbel-leesrooster helpt je daarbij. Het geeft je de mogelijkheid de Bijbel in een of twee jaar door te lezen. Bij het rooster voor twee jaar lees je gemiddeld 54 bijbelteksten per dag. Wil je de Bijbel in een jaar lezen dan worden dat 86 verzen per dag.
 

Gebruik van het leesrooster

 
Lees elke dag het aangegeven gedeelte en teken af wat je gelezen hebt. Het Nieuwe Testament kun je in een jaar lezen, het Oude Testament in twee jaar. Wil je beide testamenten in een jaar doen, dan moet je, naast het gedeelte uit het Nieuwe Testament, elke dag twee gedeeltes uit het Oude Testament lezen. Door af te tekenen wat je gelezen hebt hou je de voortgang goed bij.
 

Geen wet

Dit leesrooster is niets anders dan een hulp om de hele Bijbel een keer te lezen, het is geen wet. De inhoud van de Bijbel kan zo'n impact hebben dat je langer bij bepaalde gedeeltes blijft hangen om erover na te denken. In een of twee jaar de Bijbel lezen is dan ook geen wet. Laat je leiden door hoe God tot je spreekt en het tempo wat Hij aangeeft.

Download hier het bijbelleesrooster