< terug

Jan-Willem Dekker

Waar ik van droom ...

Dat theologiestudenten toegewijde discipelen zullen zijn!
Niet alleen strakke geleerde theologen, maar leiders die zelf dicht bij God leven en ons inspireren en enthousiast maken voor een gepassioneerd leven met God.

Waarom Navigators?
Het mooie aan de Navigators vind ik dat zij bewust kiezen voor relationeel werken, vanuit persoonlijk contact en aandacht. Het grote doen in het kleine!

Wat doe ik?
Ik investeer in studenten die op weg zijn om onze nieuwe geestelijke leiders te worden. De studie theologie is nogal eens een aanslag op je geloof. Hoe blijf je overeind in het geweld van de academische theologie? Ik wil hen helpen daarin hun weg te vinden.
Tegelijk kun je je als theoloog makkelijk verschuilen achter je kennis. Maar we hebben juist geestelijke leiders nodig die ons weer in vuur en vlam zetten voor onze Heer. Mensen die ons voorleven in een intens leven met de Heer, die ons inspireren. Daar wil ik graag in investeren.

Doe je mee?
We hebben jou hard nodig! Mensen die voor ons werkers bidden, die voor het werk zelf bidden, die financieel support geven, die met ons willen sparren, die mogelijkheden zien en creëren voor onze missie en bediening. Op veel fronten kun je meedoen en van betekenis zijn. Dat bemoedigt!
Gewoon doen! :-)


 

Neem contact op met Jan-Willem

[{"mandatory":"true","unique":"","validation":"","default_value":"","has_placeholder":""}]
{"label":"Naam","error_mandatory":"Dit veld is verplicht.","error_unique":"Deze waarde is al bezet.","error_validation":""}
[]
[{"mandatory":"","unique":"","validation":"email","default_value":"","has_placeholder":""}]
{"label":"E-mail","error_mandatory":"Dit veld is verplicht.","error_unique":"Deze waarde is al bezet.","error_validation":"Dit is geen geldig e-mailadres."}
[]
[{"mandatory":"true","default_value":"","has_placeholder":""}]
{"label":"Bericht","error_mandatory":"Dit veld is verplicht."}
[]
[{"has_placeholder":"","default_value":"","validation":"email","unique":"","mandatory":""}]
{"error_validation":"Dit is geen geldig e-mailadres.","error_unique":"Deze waarde is al bezet.","error_mandatory":"Dit veld is verplicht.","label":"Medewerker"}
[]
[[]]
{"label":"VERZENDEN"}
[]