Partnership Open Doors


'Jullie gebed en betrokkenheid zijn als een infuus, voor ons, het houdt ons in leven'. Dit zei een kerkleider in Irak over de impact van de steun die de kerk in Nederland geeft. 

Om die reden hebben NSV en Open Doors de handen ineen geslagen door een partnership te starten. Als NSV willen we horen, leren en ervaren hoe het is om Jezus te volgen, ook als het je veel kost. Omdat wij als NSV willen bemoedigen, zegenen en geven aan onze broers en zussen in landen waar het moeilijk is om christen te zijn. Open Doors geeft ons de mogelijkheid om in contact te staan met onze broers en zussen en zo meer gestalte te geven aan de opdracht om discipelen van Jezus te zijn. 

Fatima’s Story – Risk taking ChristianityHoe kan je een infuus zijn voor je broers en zussen?

  • Bid mee voor de vervolgde kerk! Download de gebedskalender, meld je aan voor de wekelijkse gebedsmail of vraag een poster aan van de Ranglijst Christenvervolging en kies een land om voor te bidden. Jouw gebed werkt als een infuus voor de vervolgde kerk! 
 
  • Geef voor de vervolgde kerk! Door jouw gift kan Open Doors Bijbels brengen, traumacoaches opleiden en noodhulppakketten verspreiden. 
 
  • Ga mee op reis! Speciaal voor (Navigators) studenten staat er in de zomer van 2017 een reis naar Maleisië op het programma (7-16 augustus). Vraag meer informatie aan over deze unieke studentenreis via opendoors@navigators.nl of vraag de reisfolder aan voor meer informatie over de jongerenreizen naar Marokko en Egypte.
Heb je een vraag? Stuur een mail en we helpen je verder.