Partnership Compassion


Compassion brengt onrecht dichtbij en geeft de mogelijkheid om vanuit Nederland daadwerkelijk verschil te maken in levens en op plekken waar gerechtigheid niet vanzelfsprekend is. Daarom hebben NSV en Compassion een partnership, om elkaars missie voor gerechtigheid te versterken.
 

Wat kan jij betekenen?

 
  • Loop een Muskathlon voor Compassion! Afgelopen jaren deden al tientallen Navigators studenten mee aan deze sportieve uitdaging om daarmee recht te brengen in het leven van 10 kinderen. Jacob Vis (Navigators Ede) is een van de vier studenten die in februari 2016 een reis naar de Dominicaanse Republiek maakte. Bekijk de video van hun bezoek aan een Compassion project en Jacobs ontmoeting met zijn sponsorkind. Wil jij meer informatie over de Muskathlon, mail dan naar muskathlon@navigators.nl.


  • Sponsor een kind. Zoals je in de video kunt zien, kun je direct recht brengen in het leven van kinderen. Door te voorzien in de basisbehoeften en door brieven te schrijven. Lees hier meer over het werk van Compassion. Wil je overwegen om een kind te sponsoren?  
 
  • Organiseer een inhoudelijke avond over gerechtigheid. Compassion heeft veel goede sprekers die beschikbaar zijn om een avond te praten over gerechtigheid ver weg en dichtbij. Geschikt voor een avond met je vereniging, netwerk, kringhuis of dispuut. Vraag meer informatie aan: compassion@navigators.nl.