De Happening


Theater-nawoord-borrel
Happenings zijn avonden over relevante thema’s die de moeite van het onderzoeken waard zijn. Onder leiding van professionele kunstenaars maken studenten theatervoorstellingen die herkenbaar, humoristisch en prikkelend zijn. Er volgt een kort nawoord over het thema door één van de makers. Daarna is er tot in de late uurtjes tijd om te borrelen en om met elkaar van gedachten te wisselen. 


Festivaltent
In negen steden is er een eigen spelersteam. De voorstellingen worden ten tonele gebracht in het plaatselijk theater. De zaal vult zich, het zaallicht gaat uit, de spots gaan aan en… spelen maar! Wat een talent is er binnen NSV! Theater raakt, er is interactie met het publiek, onderwerpen worden in een ander voetlicht gebracht. We zien de Happening als een soort festivaltent van NSV. We blijven niet binnen onze eigen (societeits-)muurtjes, maar gaan lekker naar buiten en vieren schoonheid, creativiteit en ontmoeting.
 
Contact
Dit doen we al zo lang, en met veel enthousiasme, omdat deze avonden voor studenten ideaal zijn om samen met vrienden of klasgenoten te bezoeken. God gebruikt ons in relatie tot mensen om ons heen!
Het is gaaf als we dat gaan ontdekken met z’n allen, en dat we oo bewust investeren in relaties met bijvoorbeeld studiegenoten. Het gesprek aangaan, vragen stellen, wat ook maar bij je past. Iemand meenemen en uitnodigen naar een Happening kan een mooie boost of verdieping geven aan het contact wat je met elkaar hebt.
Daar zijn zoveel verhalen over, dat gebeurt, dat maakt enthousiast!
 
Voor meer en actuele informatie, bezoek onze mooie site: www.dehappeningspeelt.nl

En voel je welkom een keer een Happening te bezoeken en iemand mee te nemen!