Alpha - Students


Alpha voor studenten

Studenten de kans bieden om te ontdekken wat het christelijk geloof is. Dat is Alpha - Students. Dé plek voor studenten om na te denken over levensvragen, identiteit en richting in het leven. Er worden nieuwe vriendschappen gesloten en er is ruimte voor verschillende meningen en vragen.

Alpha - Students is makkelijk te organiseren. Wat je nodig hebt, zijn: enthousiaste kringleiders, deelnemers, een locatie en lekker eten. Iedere avond begint met een maaltijd; gevolgd door een praatje dat je online kunt kijken of zelf kunt geven. Daarna praat je in een vaste groep door en sluit je af met een borrel.

Wie nodig jij uit om samen op zoek te gaan naar de zin van het leven?
 Wereldwijde Campagne

Bear Grylls heeft Alpha gedaan en vond dit zo cool, dat hij de hele wereld uitnodigd om ook op avontuur te gaan en #tryAlpha. Er zal veel offline en online promotie zijn voor Alpha, dus zorg dat je huisstijl hetzelfde is als de promotiematerialen met het rode vraagteken. Bestel je promotiematerialen hier. 


Alpha Film Series

De Alpha Film Series maakt Alpha geven makkelijker dan ooit. Alles wat je nodig hebt zijn: twee enthousiaste leiders, lekker eten, een laptop en natuurlijk deelnemers. Hierdoor kun je Alpha ook eenvoudig geven op nieuwe, creatieve locaties zoals: je huiskamer, de voetbalkantine, je bedrijf, een café, enz. De Alpha Film Series zijn vanaf deze zomer gratis te downloaden.

Wereldwijd hebben 27 miljoen mensen in 169 landen Alpha gedaan en Jezus leren kennen. Bekijk dit filmpje voor een korte impressie van Alpha wereldwijd.
 

Mijn vriendin schrok wel in het begin, helemaal toen ik zei dat ik voor Jezus had gekozen. Maar ze werd ook nieuwsgierig. Een half jaar later zat ze ook op een Alpha en besloot ze zelf die keuze te maken. - Dustin na het volgen van Alpha - Students.


Heb jij hart voor (je mede)studenten? Wil je Alpha voor hen organiseren? Registreer je dan nu om met Alpha te beginnen, contact rhode@alphanederland.org en kom langs op een van onze trainingsdagen.