Alpha Students


Alpha voor studenten

Studenten de kans bieden om te ontdekken wat het christelijk geloof is. Dat is Alpha Students. Dé plek voor studenten om na te denken over levensvragen, identiteit en richting in het leven. Er worden nieuwe vriendschappen gesloten en er is ruimte voor verschillende meningen en vragen.

Alpha Students is makkelijk te organiseren. Wat je nodig hebt, zijn: enthousiaste kringleiders, deelnemers, een locatie en lekker eten. Iedere avond begint met een maaltijd; gevolgd door een praatje dat je online kunt kijken of zelf kunt geven. Daarna praat je in een vaste groep door en sluit je af met een borrel.

Wie nodig jij uit om samen op zoek te gaan naar de zin van het leven?“Op Alpha heb ik gezien dat gebeden worden verhoord.” Jelmer, Alpha Students-voorzitter Amsterdam

 

Alpha Students Online

Alpha Students werkt online iets anders dan in het echt. Je ziet elkaar natuurlijk niet face-to-face, je kunt elkaar geen hand geven en het gesprek in de kleine groep loopt nét iets anders. Maar het werkt! Hoe geweldig is het dat Alpha Students ondanks de coronamaatregelen gewoon door kan gaan!


 

Heb jij hart voor (je mede)studenten? Wil je Alpha Students (Online) voor hen organiseren? Kijk dan op: alphanederland.org/alphastudents