Rotterdam

Midden in het centrum van de stad, op het Eendrachtsplein, staat de sociëteit Alveus Dei, wat ‘bijenkorf Gods’ betekent. Sinds 1973 is Navigators Studentenvereniging Rotterdam (NSR) actief bezig een bijenkorf voor de stad te zijn. De vereniging telt 297 leden die hun toerusting krijgen bij de vereniging en van daaruit de stad in worden gestuurd om het goede nieuws te verspreiden onder studenten. NSR is lid van de Rotterdamse Kamer van Vereniging (R.K.v.V.) waardoor er veel contacten zijn met seculiere verenigingen in de stad. Meer informatie vind je op de website.

Ook is er Netwerk Rotterdam, een groep studenten die wekelijks samenkomt om elkaar en Jezus te ontmoeten. Betrokken raken kan het hele jaar door. Bezoek hun pagina om meer hierover te weten te komen.

Geïnteresseerd in het christelijke geloof? Elk voor- en najaar wordt er een Alpha-cursus georganiseerd, bekijk de website voor meer informatie.

NSR  Netwerk  Internationals  

Berichten uit Rotterdam

Ben ik een kind van God?

Al meer dan een jaar liep ik met deze vraag rond: ‘Ben ik een kind van God?’ Het hield me bezig, eigenlijk iedere dag wel. De ene dag was ik ervan overtuigd, want het stond in de Bijbel. De andere dag twijfelde ik er weer op los, want, wa...