Stap binnen bij Navigators en er gaat een wereld voor je open! 

Bekijk het overzicht van steden waar we actief zijn of bekijk het filmpje onderaan deze pagina. Kom gerust bij ons langs tijdens de open dagen en introductietijd van je Hogeschool / Universiteit.

Over Navigators Studenten en de Open Weken
Wij combineren gezelligheid met diepgang, dat wil zeggen dat we als studenten in de studentenwereld en samen met anderen Jezus beter willen leren kennen. Hoe we daarmee bezig zijn, kom je maar op één manier achter: kom een keer kijken! Eind mei / begin juni organiseerden we de Navigators Studenten Open Weken, maar je kunt ons ook ontmoeten tijdens de introductiedagen van je Hogeschool / Universiteit. ​Ga je studeren of ben je al student en op zoek naar een passende christelijke studentengroep? Dan zijn deze weken voor jou opgezet om kennis met ons te maken. Wees welkom!​

Studentenvereniging of Netwerk?
In veel steden heb je beide vormen, in sommige plaatsen alleen Studentenverenigingen en op andere plekken alleen Netwerken. Je zou er zelf langs moeten gaan om een goede vergelijking te kunnen maken. Bij beide groepen komt iedereen wekelijks bij elkaar en is de tweewekelijkse (bijbel)bespreking een kernactiviteit. Verenigingen hebben een bestuur, ledenvergaderingen, commissies die allerlei dingen organiseren en je kan vaak alleen aan het begin van het collegejaar lid worden. Netwerken hebben buiten de standaardavond minder activiteiten, zijn niet studentikoos en geïnteresseerden kunnen het hele jaar door betrokken raken. Maak het vooral zelf mee!

Heb je een vraag?
Laat het ons weten via nsv@navigators.nl, we zullen je zo snel mogelijk antwoord geven.

Bekijk het filmpje om te weten waar Navigators Studentenverenigingen en Netwerken actief zijn.

Facebook