Headline

< terug

Wil jij, samen met ons, studenten in Nijmegen helpen om dagelijks met Jezus te leven en, net als Hij, discipelen te maken die discipelen maken? Dan is deze functie wellicht iets voor jou:

Stafwerker Navigators Nijmegen (0.6 – 1.0 fte)


Navigators is een wereldwijde organisatie die zich toewijdt aan de opdracht van Jezus om alle volken tot zijn discipelen te maken (Matteüs 28:19-20). Het studentenwerk heeft daarbinnen een belangrijke rol.

Binnen de groepen van Navigators Nijmegen zijn zo’n 200 studenten actief. Er hangt een gezellige sfeer en veel van de leden willen uitgedaagd worden in hun leven met God. Als stafwerker ondersteun jij de leden in het uitleven van ons motto ‘Christus kennen en Hem bekendmaken’. Dit doe je door o.a. toerusting van - en meedenken met studentleiders in visie, taak en persoonlijk leiderschap en mentoring van enkele studenten. Hierin werk je samen met de al aanwezige staf, maar ook met ouderejaars studenten.

Pas jij in het profiel en wordt je enthousiast over ons aanbod? Bekijk de volledige vacature hier en reageer voor 15 september.