Headline

< terug

Op mijn zeventiende vroeg een vriendin waarom ik nog geen belijdenis had gedaan. We kenden elkaar van de opleiding. Ik was christen en zij geloofde niet. Ik probeerde open te zijn over mijn geloof en regelmatig hadden we gesprekken over God, de Bijbel en de kerk. Vaak waren deze gesprekken redelijk oppervlakkig en meestal was ik vragen aan het beantwoorden.

De vraag over mijn belijdenis was anders, het raakte mij. Zij snapte niet dat ik geloofde, maar nog geen belijdenis had gedaan. Ik wilde haar vertellen dat ik eerst een perfecte christen wilde zijn en dat ik dan belijdenis zou doen, maar realiseerde me dat ik nooit perfect zou worden en dat ik ondanks dat, in haar ogen al een echte christen was. Uiteindelijk heb ik toegegeven dat ik zelf ook niet snapte waarom ik nog geen belijdenis had gedaan. Een jaar later zat deze vriendin in de kerkbank om te zien hoe ik ja zei tegen God. 

Meer verdieping
Nadat ik mijn opleiding had afgerond, besloot ik door te studeren en verdieping te zoeken in mijn geloof. Ik ging Communicatie studeren aan de Christelijke Hogeschool Ede en kwam bij Navigators studentenvereniging Ede (NSEde) terecht. Bij NSEde ontdekte ik mijn passie voor God, groeide ik in mijn geloof en ontwikkelde ik een verlangen om voor Hem aan de slag te gaan. 

Gods plan
Op dit moment ben ik bezig met Gods plan voor mijn leven te ontdekken. Ik grijp kansen aan om nog meer te leren en te groeien in mijn geloof. Eén van deze kansen is stage lopen bij Navigators waar ik mij niet alleen ontwikkel in het communicatie vakgebied, maar waar ik ook mag ontdekken hoe het is om te werken voor Gods Koninkrijk. Daarnaast laat ik mij inspireren door verschillende mensen om mij heen. Zij laten God zien door hun daden en verlangens voor hun omgeving en doen dat allemaal op hun eigen manier. Ik hoop dat ik anderen ook op mijn eigen manier kan inspireren. Ook als ik niet een perfecte christen ben, geloof ik dat mensen God door mij heen kunnen zien.