Navigators NSV

Random acts of kindness

Laatst kwamen er twee vriendinnen bij mij op bezoek. Ik had net die week een kerstboom opgezet en ik dacht dat het leuk zou zijn om een kleinigheidje voor hen onder de boom te leggen. Zo gezegd, zo gedaan. Ik haalde wat lekkere chocolaatjes en legde ... »

Navigators NSV

The most botherful time of the year

Yes, het is bijna kerst. Gezelligheid, lichtjes, kitscherigheid en volop kerstliedjes op de radio. We leven in the most wonderful time of the year. Afspraken met familie worden gemaakt, appgroepen vol vragen over wie servetjes meeneemt en wie voor he... »

Navigators NSV

Vertrouwen op God

Vertrouwen op God. Ik vind het soms kapot lastig. Afgelopen week was de Passionweek. Een prachtige week waar God echt zichtbaar aan het werk was. De week vloog voorbij! Het was ontzettend druk en toch heeft God mij een aantal keer flink stilgezet. ... »

Navigators NSV

Samen voor gerechtigheid

Navigators NSV heeft sinds 2013 een partnerschap met Compassion. Samen gaan we voor gerechtigheid! In de Bijbel zien we dat Gods hart overstroomt van liefde voor de armen en verdrukten. Het is ons verlangen om mee te bewegen met het hart van God voor... »