< terug

— Navigators NL

GertPaul en Ellen van der Vlies

Onze droom is ...

... om vanuit het Noorse Bergen geestelijke generaties te zien ontstaan van studenten die zelf God steeds beter leren kennen en anderen daar ook mee  helpen. We dromen dat dit impact heeft op allerlei plekken in Noorwegen en ook daarbuiten.  Daarnaast dromen we dat de Noorse Navigators een stabiele, groeiende organisatie wordt.

Waarom Navigators?
Navigators weet hoe ze op een eenvoudige relationele manier mensen kunnen  helpen om God (beter) te leren kennen, op zo’n manier dat zij dat ook weer door kunnen geven. Dat heeft ons hart.

Wat doen we?
We zijn gevraagd om te komen helpen bij Navigatørene in Bergen om de kleine groepen die er zijn verder te helpen en uit te breiden op een manier die recht doet aan de Noorse cultuur. Twee grote vragen die er leven zijn:

  • welke plek Navigatørene mag innemen in Noorwegen en ...
  • hoe we studenten kunnen helpen meer missionair te leven.
We gaan de campus op om studenten te spreken, lezen de Bijbel en bidden met mensen die dat willen en trekken veel op met de staf die er al is.
 

Doe je mee?
Noorwegen heeft ontzettend veel resources: geld, christelijke roots en ontzettend veel mogelijkheden om zichzelf te ontwikkelen. Toch zijn er minder christenen dan in Nederland. We bidden dat de Noren gaan zien wat voor geweldige rol God voor hen heeft in zijn Koninkrijk, zodat de impact over de hele wereld te zien is. Jullie financiële en geestelijke steun is daarbij van wezenlijk belang.

Neem contact op met GertPaul en Ellen

[{"mandatory":"true","unique":"","validation":"","default_value":"","has_placeholder":""}]
{"label":"Naam","error_mandatory":"Dit veld is verplicht.","error_unique":"Deze waarde is al bezet.","error_validation":""}
[]
[{"mandatory":"","unique":"","validation":"email","default_value":"","has_placeholder":""}]
{"label":"E-mail","error_mandatory":"Dit veld is verplicht.","error_unique":"Deze waarde is al bezet.","error_validation":"Dit is geen geldig e-mailadres."}
[]
[{"mandatory":"true","default_value":"","has_placeholder":""}]
{"label":"Bericht","error_mandatory":"Dit veld is verplicht."}
[]
[{"has_placeholder":"","default_value":"","validation":"email","unique":"","mandatory":""}]
{"error_validation":"Dit is geen geldig e-mailadres.","error_unique":"Deze waarde is al bezet.","error_mandatory":"Dit veld is verplicht.","label":"Medewerker"}
[]
[[]]
{"label":"VERZENDEN"}
[]