< terug

Bea Bol

Mijn droom is ...


... dat op elke plek in de maatschappij mensen leven, studeren en werken die Gods liefde in zich meedragen en uitdragen in wat ze doen. Waarmee zichtbaar wordt hoe relevant en rijk het leven met God is.

Waarom Navigators?
Zelf heb ik als student in mijn zoektocht naar God mensen om me heen gehad die met me mee wandelden, keken, zochten en me de rijke liefde van Jezus hebben laten zien.
Ik geloof in tijd, aandacht en persoonlijke betrokkenheid bij studenten in hun zoeken en ontdekken van wie God is.

Wat ik doe
Als trainer bij Naventure (trainingsjaar) help ik trainees ontdekken, wat hun unieke plek, bijdrage en missie is en hoe zij in verbondenheid met God en mensen dit kunnen uitleven.
Daarnaast trek ik bij Netwerk Zwolle met verschillende leiders en studenten op om met hen te ontdekken wat het betekend om Jezus te volgen.

Doe je mee?
Wil je ook graag dat op elke plek in de maatschappij mensen leven, studeren en werken die Gods liefde meedragen en dit vertalen in wat ze doen? Dan kun je mee doen door mij financieel te ondersteunen via de doneerbutton bovenaan deze pagina. 

Neem contact op met Bea

[{"mandatory":"true","unique":"","validation":"","default_value":"","has_placeholder":""}]
{"label":"Naam","error_mandatory":"Dit veld is verplicht.","error_unique":"Deze waarde is al bezet.","error_validation":""}
[]
[{"mandatory":"","unique":"","validation":"email","default_value":"","has_placeholder":""}]
{"label":"E-mail","error_mandatory":"Dit veld is verplicht.","error_unique":"Deze waarde is al bezet.","error_validation":"Dit is geen geldig e-mailadres."}
[]
[{"mandatory":"true","default_value":"","has_placeholder":""}]
{"label":"Bericht","error_mandatory":"Dit veld is verplicht."}
[]
[{"has_placeholder":"","default_value":"","validation":"email","unique":"","mandatory":""}]
{"error_validation":"Dit is geen geldig e-mailadres.","error_unique":"Deze waarde is al bezet.","error_mandatory":"Dit veld is verplicht.","label":"Medewerker"}
[]
[[]]
{"label":"VERZENDEN"}
[]