< terug

Geen muziek meer te luisteren? LEF helpt!

Eindelijk zomer! Heb jij er ook zo naar uitgezien om op adem te komen, met ruim de tijd voor relaties met vrienden, geliefden en kinderen? Tijd om niks te doen (zucht), te zwemmen in een meer met wier (bah) of in de vlammen van een kampvuur te staren (mooooi).

Of juist om nieuwe inspiratie op te doen en samen met de heilige Geest nieuwe plannen te maken voor het nieuwe seizoen. Deze zomer inspireren wij jou met onze tips voor boeken, albums, spellen en top-uitjes. Enjoy!

Deze week tipt team LEF: Albums!
 

#1 Josh Baldwin - The War is Over (Bethel Music)

“Wat mij betreft een prettig album om bij weg te mijmeren. Vooral het nummer Abraham fascineert mij. Soms kan Gods belofte ver weg lijken en totaal niet zichtbaar in je leven, op persoonlijk vlak of in je leiderschap. Luisteren!” (Spotify)
Tip van onze leergierige sprankelspetter Suzanne
 

#2 Jonathan David & Melissa Helser - Beautiful Surrender

“Dit album vind ik diep, raak en basaal. Aanrader!” (Spotify)
Tip van onze ambitieuze luisteraar Femke
 

#3 Steffeny Gretzinger - King of my Heart

“Dit nummer vind ik heel puur, ik voel dat de heilige Geest door Steffeny heen werkt, wanneer ik dit lied luister. Het helpt mij om ze zien dat God de ‘King of my heart’ is, ook als ik het zelf even niet zo voel.“ (Spotify)
Tip van onze goedlachse coachi-trainer Hanneke
 

#4 Luke Hellebronth - Stand Up (Worship Central)

Dit lied (afkomstig van de gelijknamige cd) raakte ons hart tijdens het laatste event van LEF! Daarmee een tip dus van het hele team, plus worshipleider Juliëtte! (Spotify)
 

#5 Stu Garrard - Beatitudes

“Spoken word van deze tijd. Ik ben iemand van woorden, dus ik vind het heel mooi als iemand de juiste woorden zegt in het juiste ritme. Heel krachtig. Woordkunst.” (Spotify)
Tip van onze leefgierige jeugdwerxpert Marina
 

#6 Switchfoot - Fading West

“Switchfoot is tekstueel en muzikaal enorm sterk. De leadzanger Jon Foreman is wat mij betreft echt een moderne profeet, een profeet van onze tijd.” Matthijs schreef een blog over het nummer Let It Out. (Spotify)
Tip van onze denker des LEFlands Matthijs
 

# 7 Lauren Daigle - How Can It Be?

“Trust in You: ‘When You don't move the mountains I'm needing You to move’. Soms vraag je dingen en komt het niet en toch kies je ervoor God te vertrouwen. Heel cool nummer. En ook gewoon een stoere chick. Zij zingt wat meer over moeilijke dingen. Niet alleen maar ‘glorie’ maar ook het leven ;)” (Spotify)
Tip van onze leefgierige jeugdwerxpert Marina
 

# 8 Israel Houghton

“Klassieker, vrolijk en heel zomers. Voel jij je heupen al bewegen?“ (Spotify)
Tip van onze leefgierige jeugdwerxpert Marina
 

# 9 Elly & Rikkert - Groter groeien

“Dit album gaat over het groter worden, eerlijk spelen en delen. Heel pakkend, het sluit perfect aan op het leven van onze kleine peuter.” (Spotify)
Tip van onze georganiseerde allesfixer Jorieke
 

10# U2 - The Joshua Tree

“De oudjes zeggen dat dit de beste cd van U2 is. Of dat zo is, laat ik in het midden, maar in augustus ga ik naar het concert waar ze dit album integraal spelen. Ze zijn stiekem gewoon een worshipband en mijn favoriet!” (Spotify)
Tip van onze netwerkende enthousiasmeur Roy
 
Dit zijn onze tips; welk album tip jij?
We wensen je een zalige zomer!