< terug

Het is een dynamische tijd bij LEF. We ontwikkelen nieuwe dingen, bouwen verder op de Learning Community, de trainingen en de coaching die we bieden. Er zijn ook dit jaar nieuwe collega’s bijgekomen, terwijl anderen buiten LEF hun talenten in gaan zetten. We hebben plannen, ideeën en dromen voor de komende vijf jaar. Dit alles geeft veel dynamiek.

We hebben zin in wat er komen gaat. Bedankt dat je met je betrokkenheid hieraan meebouwt. LEF kan niet zonder gevers, bidders, meelevers, doorgevers en bemoedigers!

We zijn dankbaar voor wat 2018 bracht. We zien en horen mooie verhalen van de impact van ons werk. Daarvoor eren we God: Hij is het Begin en het Einde van wat we doen.

We hebben een landkaart gemaakt met alle teams waar we in 2018 mee optrokken. Je kunt hem hier bekijken, het is een mooi overzicht. Het bemoedigt ons te weten dat elke stip staat voor verhalen van jeugdleiders die veranderd zijn door wat God doet in hun leven. Lees bijvoorbeeld het verhaal van Peter. En bid met ons mee voor deze teams!

Voor ons begint de kerstvakantie. In januari zijn we er weer. Wij wensen je fijne feestdagen en veel liefde en lef in het nieuwe jaar!

Groetjes,
Team LEF.