III. PECH ONDERWEG  

Begeleiding in je proces bij vertraging & tegenslag


Er kan onderweg van alles gebeuren. Gefrustreerd over oponthoud? Wat als er onbekwame rijders zijn? Wat te doen met spookrijders en bumberklevers? Of dikke vertraging omdat jullie als (reis)leiders niet dezelfde kant op willen? En...wat te doen op een hellend vlak?
 
Herken jij deze vragen?
  • Staan alle neuzen wel dezelfde kant op? We ervaren niet meer die eenheid in ons team, maar kunnen niet precies achterhalen waar het vandaan komt.
  • Je werkt van seizoen naar seizoen, maar er is weinig lijn in je jeugdwerk. Je vraagt je soms af: wat willen we nu eigenlijk met elkaar? Waarom doen we de dingen die we doen?
  • We staan op een doodlopende weg. Wat kunnen we doen als het jeugdwerk botst met de kerk?
  • Hoe ga je om met jeugdleiders die niet goed functioneren?
  • Wat als je van de weg wordt gedrukt door andere projecten van de kerk? 
Soms is het fijn als iemand van buitenaf met jullie meedenkt. We zetten je in proces als gespreksleider of luisterend oor. We bieden fijngevoeligheid en scherpte. Jullie teamproces staat centraal.
 
Topics waar je aan kunt denken zijn:
  • MEEDENKSESSIE: nog voordat het te ingewikkeld wordt, denken wij 1-op-1 of met een kernteam door over de ontwikkeling van jullie jeugdwerk. Zodat je weer scherp ziet waar jullie heengaan.
  • QUICKSCAN: krijg in kaart waar de knelpunten liggen onderling en onderweg. Samen bedenken we hoe we de route vooruit weer vervolgen.
Wij praten graag samen door over jullie lokale context. Live of via telefoon of Skype. Wij denken mee en ontwerpen een training die past bij jullie vraag.

MEER weten? neem contact met ons op
Of ga naar alle trainingen voor meer thema's en prijzen. 

Ik wil meer weten over deze training

[{"source_type":"","has_placeholder":"","default_value":"","validation":"","mandatory":"true","unique":""}]
{"label":"Naam","error_mandatory":"Dit veld is verplicht.","error_unique":"Deze waarde is al bezet.","error_validation":""}
[]
[{"mandatory":"true","unique":"","validation":"","default_value":"","has_placeholder":"","source_type":"user_email"}]
{"label":"E-mailadres","error_mandatory":"Dit veld is verplicht.","error_unique":"Deze waarde is al bezet.","error_validation":""}
[]
[{"mandatory":"true","unique":"","validation":"","default_value":"","has_placeholder":"","source_type":""}]
{"label":"Telefoon","error_mandatory":"Dit veld is verplicht.","error_unique":"Deze waarde is al bezet.","error_validation":""}
[]
[{"mandatory":"","unique":"","validation":"","default_value":"","has_placeholder":"","source_type":""}]
{"label":"Kerk\/organisatie","error_mandatory":"Dit veld is verplicht.","error_unique":"Deze waarde is al bezet.","error_validation":""}
[]
[[]]
{"label":"Neem contact met mij op"}
[]
[[]]
{"text":"\u003Csmall\u003ELEF gebruikt je gegevens alleen om contact met je op te nemen. Je gegevens worden verder niet door ons gebruikt of doorgegeven.\u003C\/small\u003E"}
[]

LEF gebruikt je gegevens alleen om contact met je op te nemen. Je gegevens worden verder niet door ons gebruikt of doorgegeven.