RESET: Leven vanuit rust, gaan met energie


Verlang jij naar een leven met aandacht voor datgene wat je écht belangrijk vindt? Zoek je naar meer quality time met God, jezelf en de mensen van wie je houdt? Wil jij vanuit rust en met frisse energie in het leven staan, maar lukt dit maar niet in je dagelijks leven?

Dan hebben wij iets voor je: RESET

In twee dagen helpen wij je om keuzes te maken die je dagelijks leven meer vrede, focus en gezonde ritmes geven.
 • Je ontvangt inspirerende input vanuit de Bijbel, biologie en het brein
 • Je gaat aan de slag met praktische opdrachten
 • Je krijgt een inkijkje in ons eigen leven.
 • Je gaat naar huis met drie haalbare doelen voor een leven vanuit Gods rust.
Tijd dus om op de ‘RESET-knop’ te drukken, eens stil te staan bij je eigen leven en keuzes te maken die levensveranderend zijn. Wil jij dat ook?

Eerdere deelnemers gaven RESET een 8,8 en daar zijn we trots op!

Wat geloven wij?

We geloven dat Jezus ons uitnodigt Hem te volgen in een leven vanuit rust. En dat is vandaag de dag Goed Nieuws! Door zijn principes van rust toe te passen ontstaat er meer ruimte voor verbondenheid met God en anderen. Zo maak je vanuit vrede, focus en gezonde ritmes verschil op de plek waar je leeft. 
 

Wie zijn wij?

Wij zijn Navigators LEF en ons RESET-team bestaat uit psychologen, een theoloog en een stress- en burn-outcoach. Als trainers en coaches trekken we graag met je op om in alle rust en aandacht jouw leven te bekijken en hierin duurzame keuzes te maken.


 

Wat zijn de ingrediënten van RESET?

 • Onruststokers & rustgevers
  Je wordt bewust van wat je onrust geeft en waardoor jij eigenlijk tot rust komt.
 • Bijbel, biologie en brein
  We kijken wat stress met je lijf en brein doet en wat helpt om echt tot gedragsverandering te komen. Ook doen we de Bijbel open: wat ontdekken we over Gods krachtige rust-principes? 
 • Dromen met God
  Waar verlang je naar? Wat verlangt God voor jou? In de stilte kom je tot verrassende inzichten. 
 • Meekijken met mensen die leven vanuit rust
  Wij delen graag met je welke keuzes wij hebben gemaakt om te leven vanuit rust. We delen onze struggles en nemen je mee in onze successen. 
 • Heldere doelen & follow up
  Jij gaat naar huis met drie concrete doelen waar je echt voor wilt gaan en met een grote kans van slagen. Na het event blijven we een half jaar betrokken bij jouw proces. We komen langszij met bemoediging en zijn jouw liefdevolle stok achter de deur. 
 • Mooie locatie en gebalanceerd programma
  En dat alles op een mooie locatie, met een programma dat niet te vol is. Er is ruimte voor gesprek, wandelen, sporten en rust.
 • Kleine groep
  In een groep van max. 16 personen is er alle tijd en aandacht voor jouw proces.

Wanneer kan ik mee met RESET?

We hebben momenteel de volgende opties. Lees onder aan deze pagina onze update over corona. 
 

Wat kost RESET?

Kosten: €280,- per persoon
Je ontvangt: training en coaching, twee overnachtingen in een tweepersoonskamer, vijf heerlijke maaltijden, het boek ‘LUCHT’ en na afloop een half jaar betrokkenheid vanuit ons bij jouw proces (follow-up).

(Goed om te weten: De daadwerkelijke kosten van RESET liggen hoger. Vanwege een enthousiaste achterban voor ons werk kunnen we RESET tegen deze prijs aanbieden.)
 

Kom je samen (met vriend(in) of partner)? Dan krijg je €25,- korting p.p. Wij geloven in de kracht van 'samen'. We hebben elkaar nodig om duurzame verandering vorm te geven. Daarom willen we je van harte aanmoedigen om niet alleen, maar mét iemand naar RESET te komen (geef dit aan bij je aanmelding). 

Wil je graag alleen op een kamer? Daarvoor betaal je een toeslag van €75,-. Zijn de kosten voor jou een reden om niet te komen omdat je bijvoorbeeld student bent of van een uitkering leeft? Mail Kris Vermaas, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Wat maakt RESET anders dan andere events?

RESET biedt je niet alleen eenmalig tijd om op adem te komen, maar geeft tools in handen om tot echte gedragsverandering te komen. De combinatie van onderbouwde input, een concreet plan en follow-up dragen hieraan bij. RESET helpt jou om te kiezen voor gezonde ritmes die op de lange termijn meer rust, focus en vrede brengen.

IK WIL ME GRAAG AANMELDEN
 

Heb je een vraag voor ons?

Stuur een mail naar Kris Vermaas. We denken graag met je mee.
 

Wat zeggen eerdere deelnemers over RESET?

“Door tijdens dit event echt stil te staan bij rust en ritmes, ga je dit in je dagelijks leven ook echt toepassen. Omdat je er een heel event bij hebt stilgestaan, heb je ook meer lef om radicalere keuzes te maken. Je durft meer, het is makkelijker om ergens echt voor te gaan.”
- Angela, 26 jaar

"Ik vond het een super krachtig event. Het helpt enorm om even weg te zijn uit je normale leven. Door jullie onderwijs en ervaringen ontdekte ik wat ik echt wil veranderen en hoe ik dat kan doen. Wij wilden veel te snel en alles tegelijk aanpakken. Ik zie nu in dat dat echt niet gelukt zou zijn. Nu werd ik gedwongen het klein te maken en het is zo tof om te zien dat ons eerste doel nu echt een gewoonte is geworden! Het zit in ons systeem. Op naar het volgende kleine doel.”
- Henk-Jan, 27 jaar

“Jullie hebben bij mij een burn-out voorkomen. Ik kwam echt binnen op een dieptepunt en dit was super confronterend maar zo goed! Wat echt bij me binnenkwam is dat ik soms voor mezelf mag kiezen. Dat doe ik nooit, ik cijfer mezelf altijd weg. Maar het is juist goed om voor rust te kiezen, omdat ik er daarna weer veel beter tegen kan.”
- Peter, 34 jaar

“RESET heeft mij een leven met aandacht gebracht.” 
- Anne-Marie, 32 jaar 

Ons vorige event scoorde een 8,8 en nu, maanden later, zeggen alle deelnemers dat ze een blijvende verandering zien en meer vrede ervaren. Ze hebben meer qualitytime met hun gezin, slapen beter, geven proactief hun tijd met God vorm en maken slimmere keuzes in hun agenda.

IK WIL ME AANMELDEN
 

Corona

Vanwege de onzekerheid rond eventuele toekomstige coronamaatregelen het volgende:
 • Mocht het weekend niet door kunnen gaan vanwege corona sturen wij je geen factuur.
 • Mocht jij vanwege een positieve corona-test en/of klachten onverhoopt niet naar het weekend kunnen komen sturen we je geen factuur. 
 • Tijdens het event houden we rekening met eventuele op dat moment geldende maatregelen.
Heb je specifieke vragen? Neem gerust contact op, we staan je graag te woord. Bel of mail naar Kris Vermaas (06-48065649).