Hoe ga je na 1,5 jaar corona verder met het jeugdwerk? Hoe grijp je deze kans aan om het anders te doen en sterker te maken? Als jij en je team de noodzaak van deze vragen voelen, heeft LEF dit jaar iets unieks voor je: de Learning Community Special. Een traject van een jaar waarin wij met jou en je team oplopen om je jeugdwerk te versterken.

Na de Learning Community Special:
 • Heb je meer verbinding als team
 • Heb je praktische tools om te connecten met jongeren
 • Heb je concrete plannen om het jeugdwerk vorm te geven
 • Ben je geïnspireerd en gemotiveerd als jeugdleider
 • Weet je hoe jongeren groeien in discipelschap en leiderschap
Juist nu komen we graag bij je langszij, omdat de noodzaak van veerkrachtig en verbindend jeugdwerk groter is dan ooit. Deze Learning Community Special is korter en to the point, om je jeugdwerk een vliegende herstart te geven.

Hierbij gaat LEF verder dan eenmalige input en inspiratie: we bieden jullie een proces met maatwerk. Onze unieke insteek geeft een traject waarin je samen lerend onderweg bent, God zoekt, experimenteert, plannen maakt én deze uitvoert. Onze kracht is het aanjagen van jullie proces van visieontwikkeling en plannenmakerij.

Interesse? Neem dan contact op met Gretta van der Pols of lees nog even door voor praktische informatie.
 Wij zijn LEF. Vanuit een passie voor jongeren gaan we onderweg met jeugdleiders om jeugdwerk te bouwen dat echte verandering in jongeren brengt. Daar is lef voor nodig: want die verandering begint in het hart van de jeugdleider zelf.
 

Waarom de Learning Community Special?

We leven nu bijna anderhalf jaar in de coronacrisis en dat heeft ongetwijfeld impact op je jeugdwerk. Impact op het contact met jongeren én met je mede-jeugdleiders. Zijn er nieuwe initiatieven gestart die voor verbinding en verdieping hebben gezorgd met je jongeren? Of is dat niet gelukt en is verbinding met jongeren en elkaar ver te zoeken? 

Wat de impact ook was, het lijkt erop dat corona het nieuwe seizoen minder zal bepalen en dat biedt perspectief voor het jeugdwerk. Het perspectief van weer opnieuw in verbinding komen met jongeren en als jeugdleiders aan het team bouwen.

De vraag is: hoe gaan we ons jeugdwerk het nieuwe seizoen vormgeven? Wat leren we uit het afgelopen jaar zodat we sterker terugkomen uit deze crisis? De Learning Community Special helpt je met het beantwoorden van deze vragen. Het haalt je uit de situatie, zodat je met een frisse blik naar je jeugdwerk kunt kijken.
 

Praktische informatie

De Learning Community Special bestaat uit:
 • Trainingsevent: Bouwen aan een cultuur van discipelschap
 • Trainingsevent: Het ontwikkelen van leiderschap
 • Huddle: In een kleine coachingsgroep (huddle) begeleiden we de teamleider gedurende een half jaar van dit traject.
 • Vier online begeleidingsmomenten met het hele team. Deze worden ingevuld in overleg met je team, om goed aan te sluiten bij wat jullie nodig hebben.
 • Als blijkt dat een trainingsevent op locatie vanwege coronamaatregelen alsnog niet door kan gaan, bieden we een online variant aan. 
Wil je meer? Na afloop is het mogelijk verder te gaan met het tweede jaar van onze reguliere Learning Community over Gods missie en het bouwen aan een beweging in de kerk.

 

Data en prijzen

Trainingsevent Discipelschap: 1 - 3 april 2022
Trainingsevent Leiderschap: 10 - 12 november 2022
 
De prijs voor de Learning Community Special is opgebouwd uit trainingskosten en verblijfkosten.
 • Trainingskosten: €1950
  Dit is inclusief training op de trainingsevents, huddle en online begeleiding
 • Verblijfskosten: €149 per persoon, per event
Rekenvoorbeeld
Voor een (gemiddeld) team van 4 personen, betaal je € 3.142 voor het hele traject:
 • Trainingskosten: €1950
 • Verblijfskosten: €149 x 4 personen x 2 events = €1192 


Kennismaken?

Als je de Learning Community Special overweegt, maar nog niet weet of je de stap ook wilt zetten, neem dan contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Tijdens de Learning Community begeleiden we je eventueel ook in het vormen van een team of het vinden van de benodigde financiën.
 
Voor meer informatie, aanmelding of een kennismakingsgesprek, neem contact op met Gretta van der Pols of vul onderstaand formulier in.

Dit formulier is uitgeschakeld.
Ik wil meer weten over de Learning Community Special
Dit formulier is uitgeschakeld.