Jouw ontdekkingstocht

LEF biedt jou of je jeugdwerkteam coaching in je discipelschap en leiderschap. De centrale vragen zijn: Wat zegt God tegen je en wat ga je daarmee doen? We gaan samen met je op ontdekkingstocht, bieden je inspiratie en direct toepasbare tools.

Coaching bij LEF vindt voornamelijk plaats in kleine groepen. Wij noemen dit een “huddle”: een coachgroep van 4-5 mensen, die samen onderweg gaan om te groeien als discipel en jeugdleider/-werker. De ontmoetingen zijn eens per twee weken. Meestal werken we met een combinatie van ontmoeting via Skype en face-to-face.
 

“Door de huddle leef ik niet meer van event naar event, maar heb ik geleerd om dagelijks met God te leven.”

- Robert Kersloot, Kruispunt Amersfoort

De huddle is een vast onderdeel wanneer je als team meedoet aan de Learning Community van LEF. Maar ook zonder deelname daaraan kan je je aanmelden voor onze coaching. We adviseren wel dat er minstens een lokale training plaatsvindt met de andere jeugdleiders van je kerk/gemeente.

Waarom? We geloven dat er meer groei plaatsvindt als meerdere mensen tegelijk met dezelfde thema’s en tools aan de slag gaan. Wanneer de coach jouw lokale context heeft gezien, zal er meer maatwerk mogelijk zijn in de begeleiding.

Ben je jongerenwerker en heb je behoefte aan een-op-een coaching? Ook daarvoor kun je bij LEF terecht.

Welke coaching is er?

Je kunt bij ons terecht voor de volgende trajecten:
 
 1. Ik wil zelf gecoacht worden
  Meld je aan voor een HUDDLE
  Prijs: € 875,- per persoon
  Duur: 1 jaar
  De huddle vindt afwisselend on- en offline plaats in het ritme: skype - skype - face-to-face. Dat betekent dat je elkaar eens per 6 weken persoonlijk ontmoet. Dit is exclusief onze reiskosten.
   
 2. Ik wil zelf een huddle starten
  Doe mee met de HUDDLE KICKSTART
  Prijs: € 730,- per persoon
  Duur: 1 jaar
  Dit zijn ongeveer 14 bijeenkomsten, waarvan 6 huddles, 4 opleidings-huddles en 4 intervisiebijeenkomsten. Vier van deze ontmoetingen zijn op locatie (nader te bepalen). De overige bijeenkomsten vinden plaats via Skype. Dit is inclusief toegang tot ons huddle-materiaal, exclusief onze reiskosten.
   
 3. Ik wil een-op-een-coaching
  Prijs: 5 individuele gesprekken voor €250, exclusief onze reiskosten.
   
 4. Ik wil een training over huddles/leercirkel
  Prijs: € 150,- tot 12 deelnemers, € 225,- vanaf 12 deelnemers
  Duur: ± 2,5 uur
  Deze training is handig als je overweegt met huddles te werken of de leercirkel beter wilt leren toepassen. Prijs is exclusief reiskosten.
(Teamleiders in een Learning Community ontvangen ook coaching in een huddle; dit zit bij de prijs van de Learning Community inbegrepen.)

Meer weten? neem contact met ons op

Ik wil meer weten over de coaching

[{"source_type":"","has_placeholder":"","default_value":"","validation":"","mandatory":"true","unique":""}]
{"label":"Naam","error_mandatory":"Dit veld is verplicht.","error_unique":"Deze waarde is al bezet.","error_validation":""}
[]
[{"mandatory":"true","unique":"","validation":"","default_value":"","has_placeholder":"","source_type":"user_email"}]
{"label":"E-mailadres","error_mandatory":"Dit veld is verplicht.","error_unique":"Deze waarde is al bezet.","error_validation":""}
[]
[{"mandatory":"true","unique":"","validation":"","default_value":"","has_placeholder":"","source_type":""}]
{"label":"Telefoon","error_mandatory":"Dit veld is verplicht.","error_unique":"Deze waarde is al bezet.","error_validation":""}
[]
[{"mandatory":"","unique":"","validation":"","default_value":"","has_placeholder":"","source_type":""}]
{"label":"Kerk\/organisatie","error_mandatory":"Dit veld is verplicht.","error_unique":"Deze waarde is al bezet.","error_validation":""}
[]
[[]]
{"label":"Stuur mij meer info"}
[]
[[]]
{"text":"\u003Csmall\u003ELEF gebruikt je gegevens alleen om contact met je op te nemen. Je gegevens worden verder niet door ons gebruikt of doorgegeven.\u003C\/small\u003E"}
[]

LEF gebruikt je gegevens alleen om contact met je op te nemen. Je gegevens worden verder niet door ons gebruikt of doorgegeven.