Het aanbod van LEFLEF helpt je bij pijn of passie. Pijn wanneer je jeugdwerk niet loopt zoals je zou willen. Er komen geen jongeren, de boel is ingedut of God staat niet meer centraal. Passie wanneer je weet dat er meer te vinden is. Het gaat goed, maar je verlangt naar meer vuur, naar meer impact op je stad, naar diepere verandering.

Bij ons kun je terecht voor:
 • LEARNING COMMUNITY
  De Learning Community is een leertraject van vier weekenden waarin je met je ontdekt hoe je bouwt aan jeugdwerk waar geloofsgroei en missionair zijn centraal staan. Lees meer.
 • RESET
  Tijdens een event van RESET helpen en inspireren we je in twee dagen om keuzes te maken die je dagelijks leven meer vrede, focus en gezonde ritmes geven. Lees meer.
 • TRAININGEN
  Wij inspireren teams ook lokaal. Met bevlogenheid en diepgang helpen we jullie weer op weg. Vlieg ons in als het stroef gaat of je verlangt naar meer focus in het jeugdwerk. Lees meer.
 • COACHING
  Wij bieden coaching die gericht is op ontwikkeling van leiderschap en geloofsgroei. We spreken om de week af, in een vaste groep met max. 4 deelnemers (een ‘huddle’). Lees meer.
 • ONLINE INSPIRATIE
  Wekelijks delen we jeugdwerkinspiratie met onder andere blogs, inspirerende quotes en updates uit het land. Op deze site en op Facebook en Instagram.
Wil je weten waar jouw jeugdwerk het meest baat bij heeft? Neem dan nu contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. We kijken samen naar je jeugdwerk, we geven je vast praktische tips en kijken of en hoe LEF je kan helpen in je droom voor jouw jongeren. Vul het contactformulier in of neem direct contact op met Gretta van der Pols (via mail of op 06-11817053).
 

Stuur mij meer informatie over LEF

[{"source_type":"","has_placeholder":"","default_value":"","validation":"","mandatory":"true","unique":""}]
{"label":"Naam","error_mandatory":"Dit veld is verplicht.","error_unique":"Deze waarde is al bezet.","error_validation":""}
[]
[{"mandatory":"true","unique":"","validation":"","default_value":"","has_placeholder":"","source_type":"user_email"}]
{"label":"E-mailadres","error_mandatory":"Dit veld is verplicht.","error_unique":"Deze waarde is al bezet.","error_validation":""}
[]
[{"mandatory":"true","unique":"","validation":"","default_value":"","has_placeholder":"","source_type":""}]
{"label":"Telefoon","error_mandatory":"Dit veld is verplicht.","error_unique":"Deze waarde is al bezet.","error_validation":""}
[]
[{"mandatory":"","unique":"","validation":"","default_value":"","has_placeholder":"","source_type":""}]
{"label":"Kerk\/organisatie","error_mandatory":"Dit veld is verplicht.","error_unique":"Deze waarde is al bezet.","error_validation":""}
[]
[[]]
{"label":"Stuur mij meer info"}
[]
[[]]
{"text":"\u003Csmall\u003ELEF gebruikt je gegevens alleen om contact met je op te nemen. Je gegevens worden verder niet door ons gebruikt of doorgegeven.\u003C\/small\u003E"}
[]

LEF gebruikt je gegevens alleen om contact met je op te nemen. Je gegevens worden verder niet door ons gebruikt of doorgegeven.