Het aanbod van LEFOp 26 oktober hebben we een trainingsdag over 'Bouwen aan een cultuur van discipelschap' in Drachten. Klik door voor meer info en aanmelden.

LEF helpt je bij pijn of passie.
Pijn wanneer je jeugdwerk niet loopt zoals je zou willen. Er komen geen jongeren, de boel is ingedut of God staat niet meer centraal. Passie wanneer je weet dat er meer te vinden is. Het gaat goed, maar je verlangt naar meer vuur, naar meer impact op je stad, naar diepere verandering.

Bij ons kun je terecht voor:
 • LEARNING COMMUNITY
  De Learning Community is een leertraject van vier weekenden waarin we samen gedurende langere tijd ontdekken hoe we kunnen bouwen aan jeugdwerk waar geloofsgroei en missionair zijn centraal staan. Lees meer.
 • TRAININGEN
  Lokaal inspireren wij groepen jeugdleiders. Met bevlogenheid, diepgang en professionaliteit helpen we jullie weer opgeladen op weg te gaan. Vlieg ons in als het stroef gaat of je verlangt naar meer focus in jullie jeugdwerk. Lees meer.
 • COACHING
  Wij bieden coaching die gericht is op ontwikkeling van leiderschap en geloofsgroei. We spreken elke twee weken af, in een vaste groep met maximaal 4 deelnemers (een ‘huddle’). Lees meer.
 • ONLINE INSPIRATIE
  Wekelijks delen we jeugdwerkinspiratie met onder andere blogs, inspirerende quotes en updates uit het land. Op deze site en op Facebook.
Wil je weten waar jouw jeugdwerk het meest baat bij heeft? Neem dan nu contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. We kijken samen naar je jeugdwerk, we geven je vast praktische tips en kijken of en hoe LEF je kan helpen in je droom voor jouw jongeren. Mail ons, of vul het contactformulier in.

Lees ook de folder!
 
 

Stuur mij meer informatie over LEF

[{"source_type":"","has_placeholder":"","default_value":"","validation":"","mandatory":"true","unique":""}]
{"label":"Naam","error_mandatory":"Dit veld is verplicht.","error_unique":"Deze waarde is al bezet.","error_validation":""}
[]
[{"mandatory":"true","unique":"","validation":"","default_value":"","has_placeholder":"","source_type":"user_email"}]
{"label":"E-mailadres","error_mandatory":"Dit veld is verplicht.","error_unique":"Deze waarde is al bezet.","error_validation":""}
[]
[{"mandatory":"true","unique":"","validation":"","default_value":"","has_placeholder":"","source_type":""}]
{"label":"Telefoon","error_mandatory":"Dit veld is verplicht.","error_unique":"Deze waarde is al bezet.","error_validation":""}
[]
[{"mandatory":"","unique":"","validation":"","default_value":"","has_placeholder":"","source_type":""}]
{"label":"Kerk\/organisatie","error_mandatory":"Dit veld is verplicht.","error_unique":"Deze waarde is al bezet.","error_validation":""}
[]
[[]]
{"label":"Stuur mij meer info"}
[]
[[]]
{"text":"\u003Csmall\u003ELEF gebruikt je gegevens alleen om contact met je op te nemen. Je gegevens worden verder niet door ons gebruikt of doorgegeven.\u003C\/small\u003E"}
[]

LEF gebruikt je gegevens alleen om contact met je op te nemen. Je gegevens worden verder niet door ons gebruikt of doorgegeven.