Over IMPACT Navigators

IMPACT is een beweging van en voor christelijke young professionals (23 – 35 jr.) die het verlangen hebben om hun geloof uit te leven in alle aspecten van hun bestaan. 

IMPACT sterkt young professionals in hun persoonlijke relatie met God en in hun zoeken hoe ze als discipel zichzelf ontwikkelen, hun professionaliteit vormgeven en levenskeuzes maken.  

IMPACT zoekt 
samen met de Young Professionals naar de relevantie van het geloof in mentorgroepen, tijdens events en op netwerkborrels.

Geschiedenis IMPACT
IMPACT Navigators is een doorontwikkeling van IMPACT Netwerk. IMPACT Netwerk is rond 1996 ontstaan vanuit IFES-Nederland. De visie van de Britse theoloog en geestelijk vader van IFES John Stott heeft hierin een voorname rol gespeeld. Stott stond voor een orthodox christen-zijn met een brede visie op missie, maatschappelijke betrokkenheid en persoonlijk geloof. IMPACT is door de tijd heen vooral bekend geworden vanwege het IMPACT Congres, IMPACT Next, IMPACT Magazine en IMPACT Borrels. Het groeiende netwerk is in 2010 een stichting geworden. Per 1 april 2017 is IMPACT onderdeel geworden van De Navigators.