Over IMPACT Navigators


IMPACT is een netwerk van christelijke young professionals (23-35 jr) die in navolging van Jezus Christus het Koninkrijk van God centraal willen stellen in hun leven.

IMPACT helpt young professionals  die verlangen naar impact om geloof en werk te integreren en zo het evangelie van het Koninkrijk in de hele samenleving te brengen.

IMPACT bouwt aan een duurzaam platform voor christelijke young professionals met strategische relaties, inspirerende events en weekenden, doelgerichte mentorgroepen, online content,  netwerkborrels en wat hieruit verder kan ontstaan.

IMPACT onderhoudt contacten met o.a. ForumC, CBMC, IFES, LOGOS, het OBADJA beraad en diverse betrokken vakorganisaties, rolmodellen en ondernemingen.

IMPACT (voorheen: IMPACT Netwerk) is in 1998 ontstaan vanuit IFES-Nederland. Het gedachtegoed van theoloog John Stott speelde een belangrijke rol. IMPACT is door de tijd heen vooral bekend geworden vanwege de jaarlijkse IMPACT-congressen. Het groeiende netwerk is in 2010 een stichting geworden. Per 1 april 2017 is IMPACT onderdeel geworden van De Navigators.

Stel een vraag   Blijf op de hoogte FAQ over IMPACT