Ontdek IMPACT - voor christelijke young professionalsWaar sta je nu?

Je studententijd ligt inmiddels achter je. Je bent bezig met je eerste, tweede of misschien wel al derde baan. Weet je waar je voor gaat of zoek je nog richting? Geniet je van de vrijheid of loop je vast? Ervaar je God in je leven of merk je dat alles wat ooit zo vanzelfsprekend leek, je nu door de vingers glipt? Heb je mensen om je heen die je helpen om Gods Koninkrijk te zoeken - in je werk, je buurt, je relaties etc.?

Nieuwe vragen 
'Geloof en werk', 'Gods Koninkrijk bouwen', 'relevant zijn in de samenleving', 'getuigen op de werkvloer' zijn thema's die op je afkomen. Belangrijke thema's om je in te verdiepen voordat je aan het werk gaat. Als je je eerste stappen op de arbeidsmarkt al gezet hebt, kan het ook weer nieuwe vragen oproepen.


Nieuwe balans
Je leven als student is, naast je studie, vooral gericht op relaties en gezelligheid. In je nieuwe leven zal je werk meer tijd en aandacht vragen dan je misschien gewend bent. De balans vinden tussen alle gebieden in je leven gaat niet vanzelf. Waar geef je God een plek in je agenda? En wat heeft Gods Koninkrijk te maken met je werk en de invloed die je daardoor hebt in de samenleving?

Jouw werk & Gods Koninkrijk
IMPACT helpt jou als christelijke young professional om God te verbinden met je werk. Daarvoor hoef je je werk, je talenten, opleidingen en ambities niet te parkeren. Sterker nog, je mag ze er voor inzetten. Samen gaan we ontdekken wat het betekent om Hem te dienen in je leven en in je werk. Start bij IMPACT je ontdekkingstocht naar Koninkrijks-impact.

Meld je aan voor de e-news 

Over IMPACT Navigators