IMPACT online
IMPACT online

De afgelopen maanden is je leven ineens radicaal veranderd. Al je normale patronen en activiteiten zijn weggevallen. Je werk moest je thuis alleen en online uitvoeren, of in een aangepaste vorm. Vakanties, weekendjes weg en festivals zijn geannuleerd. Je sociale leven is in zijn bekende vorm stilgezet. De kerkelijke ritmes zijn gestopt. Er is een constante stroom aan nieuws die je aandacht vraagt. Je hebt tijd gekregen door geen reistijd en minder sociale activiteiten, maar het voelt drukker en onrustig. Hoe vind jij je weg in deze nieuwe omstandigheden? 
 
Deze pandemie daagt je uit in je flexibiliteit en veerkracht. Het confronteert je. Het versterkt dat wat al in je zit; je kwaliteiten en je valkuilen. Het kan zijn dat je reageert met hard werken, dat je jezelf voorbijloopt. Of je wordt er apathisch van, lamgeslagen en teruggetrokken. Het kan je ook juist activeren en creativiteit wakker maken. Je vullen met compassie en moed om uit te reiken om je heen. Durf je in de spiegel te kijken die deze pandemie je aanreikt? 
 
Wij willen je uitnodigen om samen met jou in die spiegel te kijken. Wat wil God je geven in deze tijd? Waar zet Hij je bij stil? We zoeken met elkaar de verdieping en maken tijd vrij voor reflectie en gebed. 
 
Wat gaan we doen?
- Vanaf 12 mei 4x1 uur videobellen op een dinsdag- of vrijdagochtend om 7.30u.
- In groepjes van 2-4 Young Professionals maken we tijd voor reflectie en gebed.
- 1 IMPACTmentor zal de ontmoeting begeleiden.

Hoe meld ik mij aan? 
Op dit moment is het niet mogelijk je aan te melden voor IMPACT online.