Waarom een mentorgroep?


Op je werk kan je zomaar de enige christen zijn en ben jij de ambassadeur van God en Zijn koninkrijk. Wat heeft Hij voor jou op die plek waar Hij jou gebracht heeft? Hoe wil Hij zichzelf laten zien door jou heen?

Samen in dezelfde fase

Een mentorgroep is een plek waar je reisgenoten treft. Gelijkgestemden in dezelfde fase die ook hun leven willen vormgeven in afhankelijkheid van God. Thuis, in de kerk, in de wijk, in je familie, maar ook specifiek op je werk. 

Een mentor die langszij komt

In de mentorgroep kun je met elkaar naar antwoorden zoeken. Het is een plek waar je wordt aangemoedigd en uitgedaagd om God te betrekken bij je werkende leven. Onder leiding van een mentor die net een stapje verder is, met meer werk-, levens- en geloofservaring. Niet met alle antwoorden, maar degene die langszij komt en met jullie meebidt en meezoekt.
 

6 kenmerken van een IMPACT mentorgroep

 1. Voor young professionals

  Je zit allemaal in dezelfde fase. Je hoeft het dus niet alleen te doen. Met 2-5 andere young professionals zoek je, bid je en ontdek je.
   
 2. Een mentor als spiegel

  We zoeken een mentor die een voorbeeld voor je kan zijn. In je geloof en in je werk. Die weet waar jij in je werk mee bezig bent, maar al een paar stappen verder is.
   
 3. God, je werk en je leven

  Hoe heeft God werk bedoeld? Wat betekent 'zoek eerst Gods Koninkrijk' voor je werk? Hoe leidt God je in de keuzes die je maakt?
   
 4. Vaak genoeg, niet te vaak

  We adviseren eens in de 4-6 weken, maar uiteindelijk bepaal je met elkaar hoe vaak en waar je elkaar ontmoet.
   
 5. Actuele thema's

  Je kiest samen thema's die je dagelijks bezighouden. Vanuit IMPACT reiken we inspirerende content aan.
   
 6. Passende samenstelling

  De samenstelling van je mentorgroep hangt af van je behoefte: op basis van sector, vakgebied, ambitie, focus etc.
 

Aanmelden 

Op dit moment is het niet mogelijk je aan te melden voor een mentorgroep. Wanneer je op de hoogte gehouden wil worden als er een nieuwe groep start, vul dan onderstaand contactformulier in. 

* indicates required