Sparkle & Shine: Landelijke Nieuwjaarsborrel 11 januari


Overal lampjes en lichtjes, sfeer en gezelligheid. December zit er vol mee. Daarom in januari een evenement dat net zo 'sparkling' is... de Landelijke Nieuwjaarsborrel van IMPACT Navigators!

"Waar moet ik zijn?"
Geheel in de traditie van de afgelopen jaren, proosten we met elkaar op het nieuwe jaar in Amsterdam. De borrellocatie in 2019 is De Nieuwe Poort.

"Is er een dresscode?"
Jazeker, er is zelfs een thema: 'Sparkle & Shine'. Laat je creativiteit stralen en outshine ons met je outfit. Wij verzorgen de ingredienten voor een sprankelende avond. Een welkomstdrankje bij binnenkomst, bittergarnituur voor later op de avond en, als klap op de vuurpijl, een dansvloer met onze eigen IMPACT DJ!!

"Super! Wat kost dat?"
De entree voor de borrel is €10. Wil je ook nog met ons mee eten bij De Nieuwe Poort, dan betaal je €23,50 (maaltijd "vangst van de dag" + toegang borrel). Aanmelden voor het eten is helaas niet meer mogelijk. Let op: je kunt de entree alleen pinnen! 

"Hoe laat ben ik welkom?"
De maaltijd start om 18.30 uur. Kom je voor de borrel dan ben je welkom vanaf 20.00 uur.

"Kan ik beter met OV of de auto komen?"
Beide is makkelijk. OV: stap uit bij metro/treinstation Amsterdam Zuid, het is een paar minuten lopen. Met de auto kun je op 6 minuten lopen gratis parkeren na 19.00 uur.

Bekijk het kaartje hieronder om te kijken wat voor jou de makkelijkste optie is.
Vervoersadvies Nieuwjaarsborrel De Nieuwe Poort

Wij zien uit naar jouw komst op vrijdag 11 januari 2019! Laat vast op facebook weten dat je er bij bent.