Landelijke Lenteborrel

24 mei in The Colour Kitchen Oude Gracht, Utrecht

De lammetjes rennen in de wei, bomen staan in bloei en de temperatuur stijgt: kortom de lente is volop bezig. Alles bruist en wij doen daar graag aan mee. Borrel jij mee op 24 mei?

Zoals je van ons gewend bent krijg je een welkomstdrankje bij binnenkomst en later op de avond gaan het bittergarnituur en de borrelplanken rond.

Eet je mee?

Eet je vooraf mee? Gezellig! Voor €26,50 krijg je een 2-gangen diner (hoofd- en nagerecht). Meld je hier aan en geef je menukeuze door.

De entree voor de borrel is €10. Let op: Je kunt alleen pinnen!

The Colour Kitchen

We zijn te gast bij The Colour Kitchen aan de Oude Gracht in Utrecht. Maatschappelijk impact maken, daar draait het om bij The Colour Kitchen. Zij leiden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op tot horecaprofessionals met een diploma. Daarna helpen ze hen zoveel mogelijk verder op weg naar een baan. Om nog meer sociale impact te maken, ontwikkelden The Colour Kitchen de campagne NO SOCIAL WASTE, met als doel: al het onbenut talent dat nu thuis op de bank zit een nieuwe kans geven. Daarnaast willen ze graag duurzaam ondernemen. The Colour Kitchen kiest zoveel mogelijk voor lokale, biologische en/of gecertificeerde producten.