Landelijke Zomerborrel

30 augustus @ Beachclub Wow, Scheveningen


Natuurlijk heb jij de Landelijke Zomerborrel van IMPACT Navigators al lang in jouw agenda staan op vrijdag 30 augustus 2019. Dat we er met elkaar een feest van gaan maken bij Beachclub WOW, aan het Scheveningse strand, is ook bekend. Maar weet jij al wát je precies kan verwachten? Of kom jij überhaupt voor het eerst naar een IMPACT borrel? Wij vertellen je graag meer! 

We hebben een speciaal gedeelte van de beachclub gereserveerd voor IMPACT'ers: christelijke young professionals (twintigers en dertigers). Nieuwe en bekende mensen die het leuk vinden om een praatje te maken. Aan de deur kan je de €10,- entree per pin betalen en jouw welkomstdrankje in ontvangst nemen. Gedurende de avond verzorgen wij bittergarnituur. De Zomerborrel zou de Zomerborrel niet zijn zonder... muziek! DJ Frido, o.a. bekend van de Landelijke Nieuwjaarsborrel, zal ook na zonsondergang een swingende zomeravond verzorgen. 

Dus kom je alleen of neem je je vrienden mee; wij zien enorm uit naar jouw komst! 

Beachclub Wow interior Beachclub Wow Zomerborrel
 


Eet je mee?

Gezellig! Je hebt de keuze uit het volgende menu:

SATÉ  € 17,90 
saté van kipfilet - gebakken uitjes - huisgemaakte satésaus - kroepoek - atjar - frites - mayonaise

FISHBURGER € 16,90 
visfilet - gerookte zalm - sla - tomaat - rode ui - tzatziki - frites – mayonaise

SALADE GEITENKAAS € 16,50
warme geitenkaas - walnoten - komkommer - zongedroogde tomaat - honing-tijmdressing

Om ervoor te zorgen dat er genoeg eten is voor iedereen is het belangrijk je vooraf aan te melden. Opgeven voor het diner kan t/m dinsdag 27 augustus.

Beachclub WOW