Regionale IMPACT-borrels

Een IMPACT-borrel is meer dan een gewone borrel. IMPACT-borrels zijn bedoeld om christelijke young professionals met elkaar te verbinden. Om elkaar te ontmoeten, te inspireren en te stimuleren. Om andere christelijke young professionals te ontmoeten die geloof, relaties, leven en werk willen verbinden.

Ontmoet andere young professionals uit je omgeving op één van de maandelijkse netwerkborrels. In de volgende steden zijn netwerkborrels: Groningen, Nijmegen, Rotterdam en Utrecht. Welkom!

Rotterdam: 1e vrijdag van de maand
Locatie: Restaurant Apartt, Blaak 4, Rotterdam
Tijd: 20.00 uur
Eerstvolgende borrel: 6 december

Nieuwe borrellocatie IMPACT Rotterdam!

Jarenlang hebben we dankbaar gebruik gemaakt van Het Witte Huis als onze vaste borrellocatie op de eerste vrijdag van de maand. Per vrijdag 1 november 2019 komt daar verandering in. De winter komt er weer aan en buiten borrelen wordt, ondanks de heaters, voor velen te koud. Daarom hebben we geluisterd naar jullie feedback en een locatie gezocht waar de muziek binnen op de achtergrond i.p.v. op de voorgrond staat. Nog steeds in de Oude Haven, nog steeds vlakbij station Blaak of gratis parkeerplaatsen op Slaak. Komen jullie met ons de nieuwe locatie uittesten?
Graag tot ziens in: 

Restaurant Apartt, Blaak 4, www.apartt.nl

Nijmegen: 1e vrijdag van de maand
Locatie: Cafe Samson, Houtstraat 4, Nijmegen
Tijd: 20.00 uur
Eerstvolgende borrel: 6 december

Groningen: 2e vrijdag van de maand
Locatie: De Pacific, Oosterstraat 65, Groningen
Tijd: 20.30 uur
Eerstvolgende borrel: 8 november

Utrecht: Laatste vrijdag van de maand
Locatie: de Utrechter, Vredenburg 40, Utrecht
Tijd: 20.15 uur
Eerstvolgende borrel: 29 november


Op de hoogte blijven van de activiteiten binnen jouw stad? Mail de borrelleiders:

Kijk op Facebook om te zien welke dagen we borrelen of stuur een mail. Meld je aan voor E-NEWS om op de hoogte te blijven van de komende evenementen.