Headline

< terug

Het was een hele klus, maar ondertussen werken we alweer een paar weken in ons nieuwe pand. Het is nog niet helemaal klaar, maar we zijn er blij mee. Fijne werkplekken en naast het samen werken als Navigators, hebben we ook veel contact met de andere organisaties in ons pand.

Het was 1982 toen wij, na een flinke verbouwing, het Koetshuis aan de Hoofdstraat 53 in Driebergen in gebruik namen. Een mooie vooruitgang na een lange tijd gewerkt te hebben in het Theehuis en op de zolder van het hoofdgebouw.

Maar nu, na bijna 40 jaar is het Koetshuis hard toe aan een renovatie. Dat vinden ook de nieuwe eigenaren van het terrein aan de Hoofdstraat en met ons Koetshuis gaat er nog veel meer op de schop. Het is om die reden dat de nieuwe eigenaren ons het verbouwde souterrain in het hoofdgebouw hebben aangeboden als nieuwe, kleinere werkplek. Daar is bewust voor gekozen, vanwege de nieuwe prijs en vorm van werken. Omdat er meerdere gezamenlijke ruimtes gecreëerd zijn, ontmoeten we elkaar als christelijke organisaties veel vaker. Dat was al een lang gekoesterde wens van URCO, de vorige eigenaren, destijds, die nu daadwerkelijk wordt vormgegeven.

Navigators ondersteunt deze visie, om als christelijke organisaties samen te werken waar mogelijk, ook. We worden op deze manier ook in de gelegenheid gesteld om meer en grotere groepen te kunnen verwelkomen in het nieuwe pand. Ons nieuwe adres verschilt maar met 1 cijfer, 53 wordt 55:
 

Stichting De Navigators
Hoofdstraat 55
3971 KB Driebergen