Headline

< terug

‘Tijdens Focus vorig jaar trainde ik voor een halve marathon en toen ik vanaf het podium hoorde vertellen over de Muskathlon werd ik direct aangesproken. Dat is een uitdaging waar ik wat mee kan!’

Madelief is een van de vijftien studenten die dit jaar een stap in geloof zet door een Muskathlon te doen voor Compassion.

Vier jaar geleden startte NSV een partnership met Compassion. We geloven dat het belangrijk is om recht te brengen in de wereld en Compassion kan ons daarbij helpen. Eén van de mogelijkheden om de armoede in de wereld dichterbij studenten te brengen, is om hen kennis te laten maken met die landen. De Muskathlon blijkt daarvoor een beproeft middel en dit jaar doen er maar liefst vijftien Navigators studenten aan mee. Ieder met een eigen motivatie en verhaal, maar allemaal met als doel om hoop te brengen in de tien levens van de kinderen waarvoor ze de (halve) marathon lopen of een eind fietsen, in de hitte van Rwanda, Oeganda, Ecuador of Indonesië.

NSV is trots op deze studenten die sportief, financieel en geestelijk grenzen opzoeken en hun vertrouwen stellen op God en zijn voorziening.