Headline

< terug

Heb jij ook weleens van die dagen waarvan je wenst dat ze voorbij zijn, voordat het begonnen is? Dagen waarop je doodmoe wakker wordt? Ik heb nu een van die dagen. Het is zo vreemd dat die dagen er zelfs zijn nadat je goed hebt geslapen, genoten hebt van vrije tijd en bemoedigende gesprekken. Vermoeidheid van de ziel is niet altijd logisch.
 
Ook al is deze week pittig voor mij, ik word bemoedigd door Jesaja 61:3: ‘… om alle mensen in Jeruzalem die treuren, weer blij te maken. Ze zullen geen as meer op hun hoofd hebben als teken van verdriet, maar een feestkroon. Ze zullen niet meer gebukt gaan onder verdriet, maar ze zullen blij zijn en feestvieren.’ (Basicbijbel)
 

Ik kijk uit naar de dag waarop
Jezus mij heel heeft gemaakt!
 
Ik kijk oprecht uit naar de dag wanneer er geen verdriet, vermoeidheid en treurigheid meer is … de dag waarop Jezus mij helemaal heel heeft gemaakt en ik zelfs niet bezorgd hoef te zijn over mijn slaap! Maar tot die dag zullen er dagen zijn als deze, misschien zelfs wel weken.
 
Ik ben me bewust dat Jezus ook nu bij me is en mij wil helen in het hier en nu, maar het geeft me rust om deze dagen gewoon te omarmen in de wetenschap dat ze niet voor altijd duren.
 
Met hoop leven op een dag als deze is niet makkelijk, maar ik wil geloven dat zijn Geest in mij, mij precies kan ontmoeten op de plek waar ik ben, mij kan vullen met nieuwe energie en mij kan herstellen.
Hij is trouw, zelfs als ik me zo voel alsof ik niets te geven heb. Hij is ook trouw voor jou, zelfs als je moe bent, terneergeslagen en uitgeput. Ik hoop dat dit jou bemoedigd om de moeilijke dagen te omarmen en je ogen op Jezus, die Heer is over alle dagen, gericht te houden.
 

Over de blogger

Alycia


Alycia komt uit Texas (USA) en werkt als naventure trainer bij Navigators Nederland. In haar column vertelt zij over haar dagelijkse leven met God.