Headline

< terug

Standplaats: Driebergen
Omvang:  24 – 32 uur per week (0,6 – 0,8 fte)
Salaris:  voor 50% bestaand uit eigen fondsenwerving
Aanvangsdatum: per direct of zo snel als mogelijk.
Deadline sollicitaties:   uiterlijk vrijdag 8 oktober a.s.
 
Navigators is een wereldwijde beweging, in Nederland vertegenwoordigd door Stichting de Navigators, gevestigd in Driebergen. Navigators wil leiders helpen om dagelijks met Jezus te leven en, net als Hij, discipelen te maken die discipelen maken. Dit doet Navigators o.a. onder jeugdleiders, studenten en young professionals. Het studentenwerk (NSV) is actief binnen en buiten de studentenverenigingen. Het jeugdleiderswerk (LEF) traint en ondersteunt tientallen kerken en communities bij hun jeugdwerk. En ook de young-professionals (IMPACT) willen we ondersteunen in deze nieuwe fase van hun leven. Bij Navigators werken circa 70 medewerkers, waarvan het grootste deel in de diverse regio’s en een aantal op kantoor.
 
Functieomschrijving
Als Eventmanager is het je hoofdtaak om verschillende events, conferenties, projecten en activiteiten praktisch te organiseren. Je vindt het leuk om te regelen en te ondersteunen en houdt van je handen uit de mouwen steken. Je bent nauw betrokken in de coördinatie en ondersteuning van:

 • Events: Je werkt samen met staf- en studententeams en vrijwilligers in het organiseren van de landelijke events. Jij zorgt voor een goede verbinding tussen de inhoudelijke en praktische teams. Je bent eindverantwoordelijkheid voor de praktisch uitvoerende teams met wie je de events organiseert. Je bent het aanspreekpunt voor het management van de evenementlocaties en maakt met hen lange termijn afspraken ten behoeve van de events.
 • Team: Je werkt samen met het team Bedrijfsvoering en medewerkers die inhoudelijk verantwoordelijk zijn voor de events en de te organiseren Europese conferenties
 • Administratie: Deze events vragen om een heldere en overzichtelijke correspondentie, administratie en financiële verantwoording.
 • Overige projecten: Naast bovenstaande taken kom je langszij bij tal van verschillende projecten waarbij we jouw hulp goed kunnen gebruiken. Hierbij kijken we graag naar jouw persoonlijke kwaliteiten en zoeken we samen projecten die passen bij jouw skills of terreinen waarin je graag verder zou willen ontwikkelen. 
Functie-eisen
We gaan uit van een commitment van minimaal 2 tot 3 jaar. Jij bent:
 • gepassioneerd navolger van Jezus met een hart voor mensen
 • een goede planner en organisator
 • resultaat- en taakgericht
 • accuraat en zorgvuldig
 • een zelfstandige werker
 • praktisch en flexibel
 • zelfsturend in je werkhouding
 • gemotiveerd om een persoonlijke, financiële achterban op te bouwen (het salaris voor deze functie wordt voor 50% gefinancierd vanuit de organisatie en 50% vanuit persoonlijke fondswerving). Je ontvangt hier goede training en ondersteuning in. 
Solliciteren?
Voor meer informatie of je sollicitatie kun je je richten tot Jan van der Graaff (jan.vandergraaff@navigators.nl).

We vinden het fijn om je CV te ontvangen met een korte toelichting.