Headline

< terug

Bob Esmeijer (56) begint vanaf 1 januari als directeur bij Stichting Navigators. Hij volgt daarmee Bernard Terlouw op die in de zomer van 2016 vertrok om predikant te worden in De Westereen.
 
Bob Esmeijer werkte in de afgelopen 31 jaar bij Philips Lighting, waarvan de laatste 17 jaar als businessleider vanuit verschillende locaties in de wereld, waaronder Amerika en China. Tijdens dit werk heeft Bob ruime ervaring opgedaan met strategiebepaling en het ontwikkelen van (potentiële) leiders, die op hun beurt weer anderen helpen in de ontwikkeling van hun leiderschapskwaliteiten.
 
Bob is met zijn vrouw Annemieke Esmeijer-Doornenbal, de afgelopen 30 jaar steeds op verschillende manieren betrokken geweest bij het werk van Navigators. Voorafgaand aan het besluit om positief te reageren op de vraag of hij directeur wilde worden, was er een lang proces van zoeken en bidden naar Gods wil. Psalm 32: 8-9 heeft hierin een grote rol gespeeld: 'Want dit hebt U gezegd: “Ik zal je de weg wijzen die je moet gaan. Ik zal je raad geven, Ik zal voor je zorgen. Wees niet eigenwijs, laat je door Mij leiden. Dan zal geen kwaad je treffen.” ' (BGT)
 
Bobs verlangen voor Navigators verwoordt hij als volgt: ‘Ik verlang ernaar dat we kunnen werken met Gods kracht, dat we door gebed, de Bijbel en samen optrekken dichtbij Jezus blijven en met plezier zijn Koninkrijk met anderen delen.’
 
In het komende NAV. Magazine worden Bob en Annemieke uitgebreid geïntroduceerd. Het NAV. Magazine is vanaf 22 december te lezen op www.navigators.nl