Headline

< terug

Team ‘de Blauwvingers’ van NSZ heeft de NSV Sportdag in Leiden gewonnen. In de finale waren ze te sterk voor het team van NSL.

Hans Jonkman doet verslag: ‘Het was een stormbaan-rally. Zo'n hindernisbaan-kussen, jutezak springen en een onderdeel van klompen die met een ijzer aan elkaar verbonden waren. Eigenlijk liepen we na drie mensen (van de 6) behoorlijk achter, maar vanaf de 4e man aan onze kant kwam er een flinke inhaalrace en was het tot de laatste man spannend. NSZ won uiteindelijk de sportdag na in de poule ook al eerste te zijn geëindigd.’

Volgend jaar zal de sportdag voor het eerst in de geschiedenis in Zwolle plaatsvinden.

Over de blogger

Djurre Verschoor


Waar ik voor ga...
 
Om Navigators klaar te helpen maken voor groei. Door te werken aan een gezonde basis op het gebied van communicatie en financiën.  Hierdoor zullen we meer studenten en jongeren kunnen uitdagen en begeleiden in hun geloof.

Waarom Navigators?

Ik geloof dat Navigators de toekomst heeft. Niet alleen omdat we veel jonge mensen direct en indirect bereiken, maar ook doordat we onze focus op Jezus hebben. Hem willen we ontmoeten en anderen daarin meenemen. Die combinatie is onze kracht.

Wat ik doe...

Als team willen we Nederland inspireren en bemoedigen door de verhalen te vertellen van mensen die door Navigators Jezus ontmoeten, leren kennen en dat doorgeven in hun omgeving. Om het werk van Navigators te kunnen blijven doen en uit te bouwen nodigen we mensen uit om partner te worden in onze missie.


Doe jij mee?

Wil jij met mij partner worden in deze missie? Om die samen uit te voeren en de organisatie klaar te maken voor groei?! Ik zou het mooi vinden om jou daarbij te betrekken. Je wordt financieel partner via het donatieformulier
  Locatie:
Landelijk Bureau & NSV
Functie:
LB Communicatie & Werving / NSV Communicatie & Relatie