Headline

< terug
Ingezonden door Naomi Fidder

Van vrijdag 2 t/m maandag 5 juni zal de Pinksterconferentie van Opwekking weer plaatsvinden. Om naast de ziel de onderlinge integratie aan te vuren en een toereikend aantal mensen te verzamelen om daarmee een veld te kunnen claimen, hebben zich al een paar jaar enkele Navigatorsteden samengevoegd op het kampeerterrein.

Dit jaar zal dit weer gefaciliteerd worden. Echter, hoe dicht je bij het hoofdterrein staat hangt af van elke individuele kampeerder die deel uitmaakt van de groep. Hoe eerder ieder groepslid dit doet, hoe gunstiger dit is voor de veldindeling van de groep. Vorige jaren stonden we op veld B en E (dichtbij het hoofdterrein).

Opgeven - korting
Je kunt je al opgeven, de prijs zal t/m 31 maart €59,95 blijven, dus geef je voor die tijd, maar liefst z.s.m. natuurlijk, op. Kijk hier voor informatie over het opgeven. Ben jij zelf of iemand die je kent abonnee van Opwekking dan kun je 10% korting krijgen. Deze korting kun je delen met anderen die op jouw registratienummer zijn opgegeven.

Aanmelden Navigatorsveld
Als het je leuk lijkt om je bij het veld aan te sluiten, kun je je verkregen registratienummer in deze spreadsheet invoeren.

Verder is dus het enige wat gefaciliteerd wordt een plaats op het groepsveld, dus eten/vervoer/problemen/dingen zul je met je eigen stad/groepje moeten regelen. Als je een vraag hebt, kun je het antwoord waarschijnlijk vinden op www.opwekking.nl en zo niet: naomifidder@hotmail.com