Headline

< terug

Ik gaf mij op voor de ministrycursus omdat ik mij meer wilde verdiepen in mijn persoonlijk gebed en in het bidden voor anderen. Ik had alleen nooit verwacht dat de cursus zoveel impact zou hebben op mijn leven. 

De tweede avond ging over het verstaan van Gods stem. Ik stelde mij die avond helemaal open voor God. We zaten in kleine groepjes bij elkaar en ik vertelde dat ik erg gestrest was voor de tentamenweek. Terwijl er voor mij werd gebeden kreeg iemand een beeld voor mij. Hij zag iemand voor zich die omringd werd door engelen. Op dat moment kwam er rust in mij.

Die avond ben ik een ander persoon geworden. Ik ervaar een rust die ik nog nooit eerder heb gevoeld. Tijdens mijn tentamens was er helemaal geen stress, terwijl ik juist een enorme stresskip ben. God is nog dichterbij gekomen en ik zie Hem overal om mij heen. Ik wil niets anders dan met Hem leven en mijn leven laten leiden door de Geest. En elke keer als ik terug denk aan die avond, kan ik niets anders dan stralen.

---

De ministrycursus wordt in de meeste steden jaarlijks gegeven. Ook kun je de cursus volgen tijdens de vrijdag van Focus (20 januari), aanmelden daarvoor kan via deze link.