Headline

< terug

‘Wat ik leer bij Naventure kan ik direct in de praktijk toepassen in mijn leiderschapstaken. Het helpt mij bij mijn oriëntatie op wat ik wil betekenen en tegelijkertijd helpt het om te ontdekken wat God voor mij in petto heeft.'

Zou jij meer gevormd, begeleid en uitgedaagd willen worden in je leven met Jezus? Of ken je iemand die daarnaar op zoek is? Dan is Naventure een aanrader: Het trainingsjaar van NSV voor (bijna) afgestudeerden. Dit jaar biedt de mogelijkheid om te ontdekken waar en hoe God jou wil gebruiken in zijn Koninkrijk.
Overweeg je een tijd in het buitenland te gaan wonen, trek je graag met internationals op of heb je passie om met niet-Nederlandse bevolkingsgroepen te werken? Mogelijk is iNaventure wat voor jou! Je volgt hetzelfde programma als Naventure, maar in het Engels en met een cross-culturele focus. 
 
Als trainee ben je betrokken bij een onderdeel van NSV of bij een andere relevante (werk)omgeving. Daarnaast kom je één dag per week bij elkaar voor training met andere Naventure trainees. Kijk op navigators.nl/naventure voor meer informatie.