Headline

< terug

'Op zaterdagavond was er de mogelijkheid om persoonlijk gebed te ontvangen. Een bidder deelde een indruk dat alleen ikzelf degene ben die bepaalt wat er ‘in mijn hart’ komt. Ik bepaal uiteindelijk zelf met God welke keuzes ik maak en ik mag zelf mijn grenzen aangeven. Niemand hoeft er overheen te gaan als ik dat niet wil.

Op het moment zelf wist ik niet goed wat ik ermee moest, maar de volgende ochtend viel ineens het kwartje. Het onderwerp werd opeens heel actueel en het gebed van gisteren hielp me om staande te blijven. Dankzij God heb ik nu een handvat om anderen niet met in mijn gevoelsleven aan de haal te laten gaan. Ondanks de twijfel om me kwetsbaar op te stellen ben ik blij dat ik naar voren ben gegaan voor gebed.

Als ik terugkijk dan is het IMPACT Congres een heel opbouwend weekend voor mij geweest. De aanbidding was bijzonder, vol genade en vol van Jezus’ aanwezigheid. Ook vond ik de sprekers heel open, ze waren eerlijk en kwetsbaar in wat ze deelden. Ik ben nog meer overtuigd geraakt van het belang van ontmoeting en gesprek over relevante thema's met mensen die in dezelfde levensfase zitten en met hen die al een stuk verder zijn in hun leven.

Bedankt IMPACT, voor wat jullie mij en anderen bieden!'