Headline

< terug

Op het moment dat ik dit schrijf zie je twee opvallende dingen in Amerika. Het hangt er vol met verkiezingsposters, omdat de tussentijdse verkiezingen deze maand plaatsvinden en overal zie je mooie herfstdecoraties om de komende thanksgiving te markeren.
 
Ik mis dat enorm, thanksgiving. Voor mijn familie is het de tijd waar we als familie bij elkaar komen, heel veel kalkoen en pompoentaart eten, en met dankbaarheid terugkijken naar het afgelopen jaar.

Veel van mijn vrienden posten in de novembermaand elke dag iets waar ze dankbaar voor zijn. Ook al doe ik dat laatste niet, het lijkt me fijn om toch met jullie wat dingen te delen waarvoor ik dankbaar ben. Ik weet dat het geen Nederlandse traditie is, maar het is wel een Bijbelse opdracht om dankbaar te zijn, dus misschien wil jij dit ook proberen.
 

  • Na maanden van wachten heeft God voorzien in een huis!!! In januari kan ik verhuizen. Het heeft een tuin en een logeerkamer.
  • Ook al verlang ik naar een relatie, ik ben toch ook dankbaar voor het feit dat ik nu single ben. Dit jaar viel op door de vele reizen en veranderingen. Dat is allemaal wat makkelijker doordat ik single ben.
  • De negen jaar dat ik mijn kleine zwarte hond Boswachter mocht hebben, waren zo’n zegen voor mij. Ik ben dankbaar voor het plezier dat ik met hem had en alle knuffels die we over en weer gaven. Ik mis hem echt.
  • Ik ben dankbaar voor al die heerlijke koppen koffie en de uren dat ik mocht genieten in de zon met dat favoriete drankje. 
Er is zoveel om dankbaar voor te zijn … heb jij dat ook?
 

Over de blogger

Alycia


Alycia komt uit Texas (USA) en werkt als naventure trainer bij Navigators Nederland. In haar column vertelt zij over haar dagelijkse leven met God.