Headline

< terug

‘Nu heb ik met eigen ogen kunnen zien dat het echt hoop brengt voor een gezin in diepe armoede. Daardoor ben ik nog meer onder de indruk geraakt van het werk van Compassion. Met zo weinig geld, voor ons, kan er in een gezin alles veranderen!’

In mei hebben drie studenten van Navigators in Uganda een (halve) marathon gelopen als daad tegen armoede. Janske, Marlies en Arnoud haalden daarmee 50.000 euro op voor Compassion. Naast de marathon bezochten ze projecten om sponsorkinderen te ontmoeten en te zien wat het voor hen betekent.

Heb jij er wel eens over nagedacht om deze sportieve uitdaging aan te gaan voor Compassion of Open Doors? Laat het NSV weten, we willen je graag supporten!

Over de blogger

Djurre Verschoor


Waar ik voor ga...
 
Om Navigators klaar te helpen maken voor groei. Door te werken aan een gezonde basis op het gebied van communicatie en financiën.  Hierdoor zullen we meer studenten en jongeren kunnen uitdagen en begeleiden in hun geloof.

Waarom Navigators?

Ik geloof dat Navigators de toekomst heeft. Niet alleen omdat we veel jonge mensen direct en indirect bereiken, maar ook doordat we onze focus op Jezus hebben. Hem willen we ontmoeten en anderen daarin meenemen. Die combinatie is onze kracht.

Wat ik doe...

Als team willen we Nederland inspireren en bemoedigen door de verhalen te vertellen van mensen die door Navigators Jezus ontmoeten, leren kennen en dat doorgeven in hun omgeving. Om het werk van Navigators te kunnen blijven doen en uit te bouwen nodigen we mensen uit om partner te worden in onze missie.


Doe jij mee?

Wil jij met mij partner worden in deze missie? Om die samen uit te voeren en de organisatie klaar te maken voor groei?! Ik zou het mooi vinden om jou daarbij te betrekken. Je wordt financieel partner via het donatieformulier
  Locatie:
Landelijk Bureau & NSV
Functie:
LB Communicatie & Werving / NSV Communicatie & Relatie