Blog Barbara

Ongemakkelijk

'While Jesus was having dinner at Levi's house, many tax collectors and sinners were eating with him and his disciples, for there were many who followed him.' Mark 2:15 De impopulaire mensen van die tijd waren de mensen waarmee Jezus h... »

Blog Alycia

Singles en de kerk

De afgelopen maanden heb ik genoten van mijn status als verloofde vrouw. Jezus gebruikt deze relatie om mij te vormen op verrassende en soms ook confronterende manieren. Deze week heb ik het voorrecht om bij de Alpha leiderschapsconferentie te mogen ... »

NAV. Magazine

‘Kom maar weer thuis …’

In zijn jeugd heeft Rik de Olde een sterke geloofsbeleving, maar tijdens zijn studie slaat de twijfel toe. Hij verdiept zich in de Westerse filosofie en zet zijn geloof aan de kant. Zijn vriend Jochanan Leenman, en oud- praeses van NSEde, blijft voor... »

How2Read 5

In 2018 besteedden wij aandacht aan How2Pray. Gebed, is een van de pijlers van ons geloofsleven, zoals ook afgebeeld staat in deze illustratie van Het Wiel. Dit jaar geven we aandacht aan de tweede pijler, How2Read, tips waarmee je het lezen van de B... »