Wat we doen


Wij verlangen ernaar dat zoveel mogelijk mensen zich toewijden aan Jezus en Zijn Koninkrijk en in hun omgeving bewust doorgeven wat ze zelf zien en horen. Er zijn verschillende werkonderdelen die zich richten op specifieke groepen. 

Navigators LEF: Elke jeugdleider heeft het verlangen dat jongeren leren leven met Jezus en dat doorgeven aan anderen. LEF wil samen met jeugdleiders bouwen aan een jeugdwerk waar discipelschap en missionair-zijn centraal staat.

Navigators NSV: Binnen de Navigators studentenverenigingen, Netwerken en groepen van Internationale studenten proberen we studenten te helpen om dagelijks met Jezus te leven en net als Hij, discipelen te maken die discipelen maken.

Navigators Missions: Samen met kerken en andere christelijke organisaties werken we mee om de wereld te bereiken met het goede nieuws van Jezus.  

Navigators Activiteiten: Door middel van verschillende activiteiten proberen we een beweging van discipelschap in Nederland te ondersteunen.

Navigators Boeken: Jaarlijks worden er verschillende boeken uitgegeven die woorden geven aan onze visie en missie.

Navigators Landelijk Bureau
Een sterke voorhoede begint bij een goede verdediging. Onze werkonderdelen worden in het bereiken van onze missie ondersteund door het Landelijk Bureau in Driebergen. Het landelijk bureau bestaat naast de directie uit verschillende afdelingen zoals het secretariaat, de financiële administratie, personeelszaken en communicatie & fondswerving.
 

Missions

Nederlandse Navigators zijn ook in het buitenland actief, bijvoorbeeld in Lima Peru. Daar zetten Mark en Hanneke studentenwerk op.
lees meer