Headline

< terug

LEF Navigators zoekt

COACH M/V 16 - 24 uur per week

LEF (onderdeel van Navigators) is een team van gepassioneerde mensen dat niets liever doet dan jeugdleiders en jongerenwerkers leren hoe je jeugdwerk zo opzet dat jongeren Jezus leren kennen en vooral echt leren vólgen. Zodat die jongeren ook weer doorgeven wat ze zelf ontvangen hebben. LEF gelooft dat discipelen maken begint bij het hart van de jeugdleider zelf. Materiaal maakt geen discipelen, discipelen maken discipelen!

In de Learning Community komt LEF door training en coaching langszij, om teams van jeugdleiders te trainen in visie en vaardigheden rondom discipelschap en missionair zijn. De teamleiders worden daarnaast in kleine vaste groepen gecoacht in hun geloofsgroei en leiderschapsontwikkeling. Deze groepen noemen we huddles en vinden elke twee weken plaats (deels via skype en deels face to face). De coaching doen we op een zodanige manier dat de teamleider dit weer kan doorgeven.

Het werk van LEF groeit, daarom zoeken wij versterking van ons team van coaches. Heb jij hart voor jongeren en visie op discipelschap & missie in jongerenwerk? Leef jij zelf met God en wil je hierin graag anderen verder helpen? Ben je van nature iemand die doorvraagt en altijd wil weten wat iemand drijft? Kun je zelfstandig werken? Heb je ervaring met en visie op (groeps)coaching? Dan zoeken we jou! We bieden je een leuke en uitdagende baan binnen een organisatie in ontwikkeling. Je zult deel gaan uitmaken van een enthousiast team.

FunctieAls coach bij LEF trek je 2 jaar lang tweewekelijks op met de teamleiders van teams die deelnemen aan een LEF Learning Community in een huddle. Je gaat meerdere huddles leiden. Je ontwerpt de coachsessies met oog voor inhoud en proces. Door jouw expertise gaan mensen groeien als discipel en leider. Om de teamleiders goed te kunnen begeleiden ben je ook aanwezig bij de LEF trainingsevents en de leidersretraite. Hierbij gaat het om 5 weekenden in 2 jaar.

Voor deze functie is coachervaring een pré. Afhankelijk van je werkervaring, ga je meedenken in de doorontwikkeling van de coaching bij LEF. Op termijn speel je een rol bij de supervisie en het opleiden van nieuwe coaches. Indien gewenst en passend is het mogelijk de coachwerkzaamheden aan te vullen met trainersactiviteiten.

Functie-eisen

  • Vooropleiding HBO/WO niveau
  • Minimaal 3-5 jaar aantoonbare werkervaring als coach
  • 26 jaar of ouder
  • Enthousiast over en ervaring in jeugdwerk binnen een kerk, initiatief of parochie
  • Bij voorkeur: heeft een Learning Community / Leergemeenschap (bij NederlandZoekt…) meegemaakt als deelnemer

Solliciteren of meer informatieDe functies bij LEF Navigators zijn op basis van persoonlijke fondsenwerving. We bieden training en coaching om je hierin te ondersteunen. Voor meer informatie over fondsenwerving mail je naar Geert van ’t Veer.

Ben je geïnteresseerd in de functie en heb je nog vragen, neem dan contact op met Tineke Wuister. Naar dit e-mailadres stuur je ook je brief en CV voor vrijdag 24 maart 2017.

Kijk voor meer informatie over LEF op onze site.